Go Back   TeamTalk > Maintenance Tips, How-tos and Refurbishing Topics > Audio/Stereo

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 08-16-2013, 08:37 AM
agarabaghi agarabaghi is offline
MC Devotee
 
Join Date: Mar 2011
Boat: 1994 Mastercraft Prostar 205
Location: Southeast
Posts: 1,814
Wetsounds

yay!

Uploaded with ImageShack.com
Reply With Quote
  #2  
Old 08-16-2013, 09:57 AM
Tristarboarder's Avatar
Tristarboarder Tristarboarder is offline
MC Fanatic
 
Join Date: Aug 2012
Boat: 2002 Xstar
Location: Northwest
Posts: 907
Christmas came early!
Reply With Quote
  #3  
Old 08-16-2013, 11:20 AM
oumiller28's Avatar
oumiller28 oumiller28 is offline
TT Regular
 
Join Date: Aug 2007
Boat: MasterCraft, X-Star, 2007,
Location: West Coast
Posts: 95
Would be nice to see/hear a pre and post install.
Reply With Quote
  #4  
Old 08-16-2013, 12:36 PM
agarabaghi agarabaghi is offline
MC Devotee
 
Join Date: Mar 2011
Boat: 1994 Mastercraft Prostar 205
Location: Southeast
Posts: 1,814
Pre-install:

http://www.youtube.com/watch?v=SfvtnAvLlKc

Post-install wont be for a while... basically slimming it down to 2 amps (from 3/4) and to 1 12" vs 2 10", and added the Rev8s + the 485. Also added bluetooth wireless
Reply With Quote
  #5  
Old 08-27-2013, 09:09 AM
geshields geshields is offline
TT Newbie
 
Join Date: Aug 2013
Boat: 2012 X35
Location: Houston, TX
Posts: 20
That's a nice upgrade.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -4. The time now is 12:39 AM.