Go Back   TeamTalk > Maintenance Tips, How-tos and Refurbishing Topics > Audio/Stereo

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #31  
Old 08-04-2013, 12:58 PM
04redxstar 04redxstar is offline
TT Regular
 
Join Date: Aug 2012
Boat: 2004xstar
Location: Midwest
Posts: 94
The past few days were spent wiring and cleaning up everything. Spent 4 hours on three holes to make the just right in the fiberglass. Today I should have everything hooked up mounted and start tuning it and break it all in. Three of the 4 amps are wired. The sub amp will be mounted to the box right and will only have about a foot or two of wire.
Attached Images
   
Reply With Quote
  #32  
Old 08-04-2013, 10:46 PM
04redxstar 04redxstar is offline
TT Regular
 
Join Date: Aug 2012
Boat: 2004xstar
Location: Midwest
Posts: 94
Finished up today. Everyone is mounted wired tested and ready for tuning tomorrow after work. The JL 7.7 component speakers sound amazing. Then the tower speakers get turned up and it's a whole different game then . I was way to tired to pull it out and it was getting dark to get any pictures of the tower up. Just need to install the drivers seat and clean the rest of the trash out and it'll be back in the water tomorrow... Weather permitting. Battery setup is temporary. Getting two more to hold me over this year then doing a complete HD alternator and other things.
Attached Images
   
Reply With Quote
  #33  
Old 08-04-2013, 11:47 PM
roush611 roush611 is offline
TT Enthusiast
 
Join Date: Apr 2013
Boat: 1983 Mastercraft S&S
Location: Livermore, CA
Posts: 228
That is going to be one banging system. Post sound clips if possible. I am very interested.
Reply With Quote
  #34  
Old 08-05-2013, 10:56 AM
04redxstar 04redxstar is offline
TT Regular
 
Join Date: Aug 2012
Boat: 2004xstar
Location: Midwest
Posts: 94
SD6 turned up 60 percent is loud. More tuning once I get the boat away from the office today. I was told it's so loud that people thought the windows were open. I'm probably going to put it back in Geist lake today.
Reply With Quote
  #35  
Old 08-05-2013, 09:52 PM
04redxstar 04redxstar is offline
TT Regular
 
Join Date: Aug 2012
Boat: 2004xstar
Location: Midwest
Posts: 94
Everything's back together and working. That pesky 11.5 alarm is finally gone now that I have the whole stereo setup not connected to the boat. I just put the boat in at the river to finish tuning the speakers. Videos will he up shortly.
Attached Images
   
Reply With Quote
  #36  
Old 08-05-2013, 09:59 PM
04redxstar 04redxstar is offline
TT Regular
 
Join Date: Aug 2012
Boat: 2004xstar
Location: Midwest
Posts: 94
Also as you can see the sub is in also just decided to grab another battery on the way to the river. The last thing to do was remove the stickers on the tower speakers. Now I just need to clean the outside up.
Attached Images
   
Reply With Quote
  #37  
Old 08-06-2013, 09:48 AM
agarabaghi agarabaghi is offline
MC Devotee
 
Join Date: Mar 2011
Boat: 1994 Mastercraft Prostar 205
Location: Southeast
Posts: 1,816
Looks awesome, where did you get the battery clamps from?
Reply With Quote
  #38  
Old 08-06-2013, 12:02 PM
04redxstar 04redxstar is offline
TT Regular
 
Join Date: Aug 2012
Boat: 2004xstar
Location: Midwest
Posts: 94
Quote:
Originally Posted by agarabaghi View Post
Looks awesome, where did you get the battery clamps from?

One of My friends had them for his install and got batteries without post in a crunch and couldn't use them. I can find out if you want.
Reply With Quote
  #39  
Old 08-06-2013, 12:10 PM
agarabaghi agarabaghi is offline
MC Devotee
 
Join Date: Mar 2011
Boat: 1994 Mastercraft Prostar 205
Location: Southeast
Posts: 1,816
if you don't mind
Reply With Quote
  #40  
Old 08-06-2013, 01:25 PM
deminimis's Avatar
deminimis deminimis is offline
MC Fanatic
 
Join Date: Aug 2009
Boat: 2004 X-Star
Location: PNW
Posts: 700
Quote:
Originally Posted by agarabaghi View Post
if you don't mind
Ditto. Very sano.
__________________
Never Mind The Bollocks, Here's The X-Star
Reply With Quote
Reply

Tags
2004 xstar, jl audio, rev10s, wetsounds, xstar

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -4. The time now is 08:45 PM.