Go Back   TeamTalk > Maintenance Tips, How-tos and Refurbishing Topics > Audio/Stereo

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-08-2012, 01:38 PM
BigWilson BigWilson is offline
TT Regular
 
Join Date: Apr 2010
Boat: 2007 Mastercraft X-15, Solid Black, Z5 Cargo Rack
Location: Davidson, NC (Lake Norman)
Posts: 43
Fuse to the Amp???

I took the boat out last week for the first spin of the season. I had to jump the batteries...but I accidentally reversed the terminals then I realized what I had done. The boat started but now the amp has no power to it. I'm assuming I blew a fuse (hopefully). Where would I find the fuse? I have a JL Audio amp (2007 x-15). Or do you think the amp is toast? Thanks!
Reply With Quote
  #2  
Old 04-08-2012, 03:47 PM
Cloaked Cloaked is offline
MC Maniac
 
Join Date: Dec 2004
Boat: MasterCraft
Location: Kingston,TN USA
Posts: 4,602
Quote:
Originally Posted by BigWilson View Post
I took the boat out last week for the first spin of the season. I had to jump the batteries...but I accidentally reversed the terminals then I realized what I had done. The boat started but now the amp has no power to it. I'm assuming I blew a fuse (hopefully). Where would I find the fuse? I have a JL Audio amp (2007 x-15). Or do you think the amp is toast? Thanks!
It should be on the hot lead between the amp and the battery (closer to the battery end) OR it may be a terminal block fuse on the hot battery terminal. (for reference and view) ==> http://shop.genuinedealz.com/Items/5...use%2040%20Amp
__________________
93 190
.
Don't be a boot licker
.

Hose picture (internal) http://www.mastercraft.com/teamtalk/...68&postcount=8



Quote:
Originally Posted by Thrall View Post
..Some of you give a whole new meaning to the phrase "another @sshole with a Mastercraft."

RE: Thrall, Welcome to the club....
NEW SKINS in TN... Leading Edge Marine Interior

feedback on a TN company: http://www.mastercraft.com/teamtalk/...ad.php?t=58767

.
Reply With Quote
  #3  
Old 04-08-2012, 09:57 PM
BigWilson BigWilson is offline
TT Regular
 
Join Date: Apr 2010
Boat: 2007 Mastercraft X-15, Solid Black, Z5 Cargo Rack
Location: Davidson, NC (Lake Norman)
Posts: 43
Found it thanks! Another question... Could that incident affect depth finder? Read out only says "wait".
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -4. The time now is 08:38 AM.