Go Back   TeamTalk > General MasterCraft Topics > General Discussion

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 05-02-2009, 07:35 PM
apexer apexer is offline
TT Regular
 
Join Date: May 2009
Boat: 1999 prostar 190
Location: centra
Posts: 50
1999 prostar 190

Hi guys ,just got my first MC,great boat,couple of questions,it has 200 hrs on it,is it normal in reverse to hear a whinning sound,no sound in forward,one of my speedo is slow to respond,thanks for the help.
Reply With Quote
  #2  
Old 05-02-2009, 07:38 PM
boyd's Avatar
boyd boyd is offline
TT Enthusiast
 
Join Date: Jun 2006
Boat: 91 prostar 190
Location: Kentucky Lake
Posts: 236
Yes, it is very normal.
Reply With Quote
  #3  
Old 05-02-2009, 07:46 PM
puck_11's Avatar
puck_11 puck_11 is offline
TT Enthusiast
 
Join Date: Jul 2006
Boat: Mastercraft Prostar 205 1995
Location: WA
Posts: 284
Yeah my boat has a whine in reverse, I don't know the actual reason though. You could try cleaning the pitot lines, do a search for that and you'll find plenty of threads on how to do it.
Reply With Quote
  #4  
Old 05-02-2009, 08:17 PM
TMCNo1 TMCNo1 is offline
MC Hero
 
Join Date: Jul 2005
Boat: Gone
Location: Gone
Posts: 22,134
The speedometer problem may be answered here, http://www.mastercraft.com/teamtalk/...=speedo+rooter

Using a couple key words on the subject, you can find most any answer here,
TMC Search by Google
Place it in your favorites or bookmark it for future use.
__________________
Charter Member Number 1

Quote: 2RLAKE,
At some point in time people need to wake up, remove their cranial intrusion into their own rectal areas, and take responsibility for their own actions.





Last edited by TMCNo1; 05-02-2009 at 08:20 PM.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -4. The time now is 11:17 AM.