Go Back   TeamTalk > Maintenance Tips, How-tos and Refurbishing Topics > Electrical

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 10-07-2017, 10:04 PM
snork snork is offline
MC Maniac
 
Join Date: Jul 2007
Boat: 07 xstar
Location: south
Posts: 2,789
What the hell, never would I have
Reply With Quote
  #12  
Old 10-07-2017, 10:44 PM
waterbuffalo's Avatar
waterbuffalo waterbuffalo is offline
TT Enthusiast
 
Join Date: Jun 2016
Boat: 2007 mastercraft CSX, mcx350.
Location: North east
Posts: 852
That’s so you don’t lose it!! That’s not for anything power related?
Reply With Quote
  #13  
Old 10-07-2017, 11:12 PM
neil.anderson63's Avatar
neil.anderson63 neil.anderson63 is offline
MC Maniac
 
Join Date: Dec 2011
Boat: 2007 X2
Location: Somewhere on Tablerock
Posts: 2,509
What is that? That is way strange
__________________
Screws fall out all the time, the world is an imperfect place.
Reply With Quote
  #14  
Old 10-08-2017, 12:09 AM
Osullivan Osullivan is offline
TT Newbie
 
Join Date: Aug 2017
Boat: Mastercraft, X-30, 2003, predator 5.7
Location: Chortle east
Posts: 15
I really appreciate the input on this. Wish my solituion would be to chase down those words going to the drain plug but it's not on option on my 03 x30. This could prove useful for anothe member though. What year is your boat with the unusual drain plug wiring harness?
Reply With Quote
  #15  
Old 10-08-2017, 12:29 AM
agua4fun's Avatar
agua4fun agua4fun is offline
TT Enthusiast
 
Join Date: Jun 2005
Boat: Prostar 190 Sammy Duvall & 230VRS
Location: Sylvania,OH / Elk Rapids,MI
Posts: 383
Osullivan sorry to hijak your thread, good luck with your trouble shooting.
The wired plug is on my 2001 ps190 sammy duvall. I bought the boat about 4 years old, 2nd owner but I think its factory. I cant imagine someone adding it on. (Yep definitely electical, take the plug out, turn the key and the piezo sounds. Drives me nuts when I winterize)
Reply With Quote
  #16  
Old 10-08-2017, 01:16 AM
Osullivan Osullivan is offline
TT Newbie
 
Join Date: Aug 2017
Boat: Mastercraft, X-30, 2003, predator 5.7
Location: Chortle east
Posts: 15
No hijacked feelings on my end. I can't explain how helpful the teamtalk site has been to me over the past few months as I get my X30 back in tip top shape (previous owner drove hard put up wet) Everyone on here has been super helpful and it is because of everyone's input that maybe not all our problems get solved, but at least they can help take one more option off the long list of possible problems.

So with that said, any suggestion on how to trouble shoot out there?
Reply With Quote
  #17  
Old 10-13-2017, 01:51 PM
DanMahx DanMahx is offline
TT Regular
 
Join Date: Aug 2006
Boat: 1991 Prostar, 2003 Maristar 210
Location: Southeast
Posts: 30
Have you checked all the grounds, especially instruments?
Reply With Quote
Reply

Tags
engine alarm, engine buzzer, gauge, ignition beeping

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -4. The time now is 07:30 AM.