Go Back   TeamTalk > General MasterCraft Topics > General Discussion

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 06-30-2014, 11:30 PM
TimJ TimJ is offline
TT Newbie
 
Join Date: Jun 2014
Boat: 2006 X-1
Location: Midwest
Posts: 3
Electrical System Help 2006 X1

First, my mechanical knowledge/skills are limited, at best. Despite having been trained as a helicopter mechanic in the Army National Guard, without a detailed technical manual, I'm lost. Nothing comes to me intuitively. Second, I'm on vacation for the week at Norris Lake,TN and my boat is not working. Any help is appreciated!

My problem, when I turn the key to the first position, none of the gauges come on and I don't hear the fuel pump engaging. If I turn the key to start, the starter engages but nothing else happens. I noticed on my last drive, when I went over some big waves at higher speeds, the gauges would cut out for a few seconds but then would come back on. Today, nothing.

While checking for loose connections, I noticed this part (see pic) which seems like it should be connected to something. However, I have no idea what it is or what, if anything it should be connected to. Can anybody shed some light on this for me?

Thanks for your help!
Tim
Attached Images
 
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -4. The time now is 03:59 PM.