Go Back   TeamTalk > General MasterCraft Topics > General Discussion

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #181  
Old 06-02-2013, 09:53 PM
pap pap is offline
TT Enthusiast
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 190
I am having problems with 2013 system - trying to save a new profile locked up entire system and had to switch off battery (power boat off with key didn't work) just to reboot it. No audio integration (volume control speed adjustment doesn't seem to work) as well.

Maybe a new thread to keep separate from 2012 issues?
Reply With Quote
  #182  
Old 06-02-2013, 10:28 PM
fz1dba fz1dba is offline
TT Enthusiast
 
Join Date: May 2013
Boat: 2013 X10 6.0, 1993 ProStar 205
Location: South east
Posts: 115
Quote:
Originally Posted by pap View Post
I am having problems with 2013 system - trying to save a new profile locked up entire system and had to switch off battery (power boat off with key didn't work) just to reboot it. No audio integration (volume control speed adjustment doesn't seem to work) as well.

Maybe a new thread to keep separate from 2012 issues?
My 2013 x10 did the same thing today. I posed a thread on that before I saw your post.
Reply With Quote
  #183  
Old 06-03-2013, 02:06 AM
Stefan's Avatar
Stefan Stefan is offline
MC Fanatic
 
Join Date: Apr 2012
Boat: X46 that's not going away for any new Tanker
Location: Middle of Germany :D
Posts: 974
Quote:
Originally Posted by pap View Post
Maybe a new thread to keep separate from 2012 issues?
probably better, since they're quite different systems
__________________
If You Find Too Many Capitals You Can Keep Them...I'm German

It's always 5pm somewhere, time for a beer!

Last edited by Stefan; 06-03-2013 at 04:52 PM.
Reply With Quote
  #184  
Old 06-04-2013, 11:01 AM
doubleup_dan doubleup_dan is offline
TT Regular
 
Join Date: Jan 2010
Boat: Xstar
Location: se
Posts: 37
Hi my 2012 is brand new and just getting it dialed in.

For some reason sometimes the attitude plate and surftabs will all go to 100% when starting or stopping. It will then sometimes not do it at all, and does it on various profiles. I don't think I have auto launch on a 2012 that is a 2013 thing right??

Anyone know what this is about? I have the latest touch screen software and vdig 0.22 or 0.23 can't remember.
Reply With Quote
  #185  
Old 06-04-2013, 11:06 AM
FourFourty's Avatar
FourFourty FourFourty is offline
MC Devotee
 
Join Date: Nov 2010
Boat: 2018 XStar that's trying to be a 40th.
Location: Northeast
Posts: 2,175
Quote:
Originally Posted by doubleup_dan View Post
Hi my 2012 is brand new and just getting it dialed in.

For some reason sometimes the attitude plate and surftabs will all go to 100% when starting or stopping. It will then sometimes not do it at all, and does it on various profiles. I don't think I have auto launch on a 2012 that is a 2013 thing right??

Anyone know what this is about? I have the latest touch screen software and vdig 0.22 or 0.23 can't remember.
2012s have autolaunch, and it is probably turned on, on some of your profiles....
Reply With Quote
  #186  
Old 06-04-2013, 01:37 PM
doubleup_dan doubleup_dan is offline
TT Regular
 
Join Date: Jan 2010
Boat: Xstar
Location: se
Posts: 37
Quote:
Originally Posted by FourFourty View Post
2012s have autolaunch, and it is probably turned on, on some of your profiles....
Ok realized just now while driving that it is auto launch, I was confused as I though it only used the attitude plate for the launch.

Anyway I had a good look around on the screen but couldnt find anywhere to turn it off. As when I set the profile to 50% attitude plate the screen says that it is at 50% but I can tell from the way the wake looks that it hasn't gone back to the right place....
Reply With Quote
  #187  
Old 06-04-2013, 04:13 PM
Mastercraftdave's Avatar
Mastercraftdave Mastercraftdave is offline
MC Maniac
 
Join Date: Feb 2012
Boat: 2015 X23 SS 6.2L
Location: New Orleans, LA
Posts: 3,982
^^^^^ that is correct. I have them turned on because they help plane my x45 when weighted. Of your. It running weight you might not want them but they retract once get the speed set for cruise
Reply With Quote
  #188  
Old 06-04-2013, 11:43 PM
KahunaCraft's Avatar
KahunaCraft KahunaCraft is offline
TT Enthusiast
 
Join Date: Oct 2012
Boat: 2012 X30, 6L
Location: Canada
Posts: 442
As Stefan has outlined, it is important that you have the latest software updates...

http://www.mastercraft.com/teamtalk/...t.php?p=925409
Reply With Quote
  #189  
Old 06-04-2013, 11:49 PM
MC25's Avatar
MC25 MC25 is offline
MC Master Poster
 
Join Date: Nov 2007
Boat: 2016 X30, 85 S&S
Location: Grapevine, Texas
Posts: 14,317
when does the problem with 2013 touch screen issue thread start?
__________________
-Aric

LONE STAR MASTERBASH 2018!!!!!!

http://www.mastercraft.com/teamtalk/...30#post1417530

2016 X30-Wetsounds galore
2017 Misty Harbor Tri-Toon
1985 S&S- Gone but never forgotten
Reply With Quote
  #190  
Old 06-05-2013, 02:22 AM
Stefan's Avatar
Stefan Stefan is offline
MC Fanatic
 
Join Date: Apr 2012
Boat: X46 that's not going away for any new Tanker
Location: Middle of Germany :D
Posts: 974
Quote:
Originally Posted by doubleup_dan View Post
Hi my 2012 is brand new and just getting it dialed in.

Anyone know what this is about? I have the latest touch screen software and vdig 0.22 or 0.23 can't remember.
The most recent GDIG Version i know of is V0.25, the most recent BIG is v01381-54

Quote:
Originally Posted by doubleup_dan View Post
Ok realized just now while driving that it is auto launch, I was confused as I though it only used the attitude plate for the launch.

Anyway I had a good look around on the screen but couldnt find anywhere to turn it off. As when I set the profile to 50% attitude plate the screen says that it is at 50% but I can tell from the way the wake looks that it hasn't gone back to the right place....
can't turn off Autolaunch explicitly, as far as I know it's not functional when you set up your own new profile

Quote:
Originally Posted by Aric'sX15 View Post
when does the problem with 2013 touch screen issue thread start?
Hate to dissapoint you, but it's already there...
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -4. The time now is 02:26 AM.


2018