Go Back   TeamTalk > Classifieds Buy/Sell > For Sale: Parts & Accessories

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #41  
Old 01-14-2015, 12:18 PM
Wakerider16 Wakerider16 is offline
MC Devotee
 
Join Date: Jun 2013
Boat: 2001 Prostar 205V
Location: South Shore Boston
Posts: 1,333
Quote:
Originally Posted by mikeg205 View Post
I wonder what is going on. Are they fitting well?
It was snug in the bracket just as were the originals. If anyone has an answer I could use it. Currently I have a worthless boat without any replacements.
Reply With Quote
  #42  
Old 01-14-2015, 12:31 PM
mgs96ps mgs96ps is offline
Banned
 
Join Date: Mar 2013
Boat: A
Location: A
Posts: 855
.......

Last edited by mgs96ps; 05-13-2016 at 07:25 PM.
Reply With Quote
  #43  
Old 01-14-2015, 12:44 PM
Wakerider16 Wakerider16 is offline
MC Devotee
 
Join Date: Jun 2013
Boat: 2001 Prostar 205V
Location: South Shore Boston
Posts: 1,333
Unhappy

Quote:
Originally Posted by mgs96ps View Post
I know that gsxtjtt had issue on his 93 Limited surrounding the CPS's and it ended up being bent prongs on the plug if I recall. You may look under his post....or maybe mikeg can find the thread for you. I'm going into meeting or I would look. Don't worry...I will still have my phone in the meeting...HAHA
Prongs were good.

The issue I am having is that my CPS are only giving a .3 to .4 V pulse when cranking verse the expected .8 V. As a result my ICM doesn't realize the engine is cranking and no spark is provided. Both sets of crank sensors from Bruce provided 0 V pulse when cranking so was even worse off then my original ones.

Dealer is currently going back and forth with Indmar to try and figure out a solution for me. Right now his only suggestion was swapping to a distributor system from the North Star and go from there. So at this point I am pretty desperate to figure out what I can do as now I am looking at a huge repair...

This is the karma I get for considering on selling the boat to upgrade I guess
Reply With Quote
  #44  
Old 01-16-2015, 01:51 PM
Wakerider16 Wakerider16 is offline
MC Devotee
 
Join Date: Jun 2013
Boat: 2001 Prostar 205V
Location: South Shore Boston
Posts: 1,333
Has anyone talked to this guy yet?
Reply With Quote
  #45  
Old 01-16-2015, 03:46 PM
mgs96ps mgs96ps is offline
Banned
 
Join Date: Mar 2013
Boat: A
Location: A
Posts: 855
.......

Last edited by mgs96ps; 05-13-2016 at 07:25 PM.
Reply With Quote
  #46  
Old 01-16-2015, 03:54 PM
Wakerider16 Wakerider16 is offline
MC Devotee
 
Join Date: Jun 2013
Boat: 2001 Prostar 205V
Location: South Shore Boston
Posts: 1,333
Quote:
Originally Posted by mgs96ps View Post


Sorry was moreso talking about the OP about the crank sensors. I know my crank sensors are bad, no 2 ways about that. I am just having the issue of finding replacements.
Reply With Quote
  #47  
Old 02-03-2015, 02:32 PM
willg willg is offline
TT Enthusiast
 
Join Date: May 2013
Boat: 02 X-Star
Location: Northeast
Posts: 200
Chinese sensors are here!

http://www.mastercraft.com/teamtalk/...95#post1112295
Reply With Quote
  #48  
Old 02-03-2015, 03:31 PM
mikeg205's Avatar
mikeg205 mikeg205 is offline
Moderator
 
Join Date: Aug 2011
Boat: 1995 Pro Star 205 5.7 Liter
Location: Plainfield - Joliet, IL
Posts: 17,212
Send a message via Skype™ to mikeg205
Quote:
Originally Posted by willg View Post
ironically there is joy in receiving some chinese product
__________________
...A bad day water skiing still beats a good day at work...1995 Pro Star 205....
Reply With Quote
Reply

Tags
crank position sensor, fuel injection, lt1, ltr, prostar

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -4. The time now is 03:45 PM.


2018