Go Back   TeamTalk > Maintenance Tips, How-tos and Refurbishing Topics > Engine / Drive Train

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #21  
Old 08-23-2016, 11:12 PM
Table Rocker's Avatar
Table Rocker Table Rocker is offline
MC Devotee
 
Join Date: Oct 2010
Boat: '96 ProStar 205, Sammy Duvall, LT-1
Location: Fayetteville, Arkansas
Posts: 2,418
Cheap fix, those are the best.
__________________
'96 ProStar 205 SD LT-1
Reply With Quote
  #22  
Old 08-24-2016, 11:50 AM
mikeg205's Avatar
mikeg205 mikeg205 is offline
Moderator
 
Join Date: Aug 2011
Boat: 1995 Pro Star 205 5.7 Liter
Location: Plainfield - Joliet, IL
Posts: 17,205
Send a message via Skype™ to mikeg205
Quote:
Originally Posted by isaacdroster View Post
Decided to look further into the idea of it being the safety lanyard and followed the wires back to their termination point. Ended up unscrewing the plate with the ignition and accessory switches and found two loose wires on the ignition switch. I tightened the screw and took it out for another test run and sure enough that was it. Thanks for all the help!
awesome!
__________________
...A bad day water skiing still beats a good day at work...1995 Pro Star 205....
Reply With Quote
Reply

Tags
1996, engine looses power, lt1

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -4. The time now is 09:15 PM.


2018