Go Back   TeamTalk > Maintenance Tips, How-tos and Refurbishing Topics > Electrical

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 06-09-2013, 12:40 PM
oshkarmeyer's Avatar
oshkarmeyer oshkarmeyer is offline
TT Regular
 
Join Date: Jul 2012
Boat: 2001 MasterCraft Prostar 205V
Location: Whiteman AFB, MO
Posts: 45
I bought the tach from 3ponds and swapped them out today. That fixed my "no data" problem. Just the wrong tach for my boat. Now I have to figure out the 0.0 hours thing. But thrilled that I got the "no data" mystery fixed anyway!
Reply With Quote
  #12  
Old 09-14-2013, 02:41 AM
jpowers8340 jpowers8340 is offline
TT Newbie
 
Join Date: Sep 2012
Boat: 2001 MasterCraft X9 310 predator
Location: midwest
Posts: 10
need help

I have a 2001 Mastercraft X-9 and need a new Tach. Could someone tell me where to get it and the right part number so all I have to do is plug it in and not have to worry about it being the wrong one.
Reply With Quote
  #13  
Old 09-14-2013, 12:50 PM
TeamAllen TeamAllen is offline
TT Regular
 
Join Date: Jun 2012
Boat: Tigé, 2150, 1997, Merc EFI
Location: San Clemente, CA
Posts: 95
Maybe this thread will help getting your tach off zero?
http://www.mastercraft.com/teamtalk/...ad.php?t=52468
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -4. The time now is 05:17 PM.