Go Back   TeamTalk > General MasterCraft Topics > General Discussion

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #21  
Old 06-30-2013, 11:03 PM
BBgun1 BBgun1 is offline
TT Newbie
 
Join Date: May 2011
Boat: MasterCraft ProStar
Location: west
Posts: 3
This system is CHAMP!# I have had over 80 hours with no issues so far!! You are going in for your 25 hour service anyway, your dealer should have the upload. Probably suggest just reboot and you should be all good. My friend rebooted '13 X30 and not problems with profiles.
Reply With Quote
  #22  
Old 07-01-2013, 11:04 AM
teamcanada's Avatar
teamcanada teamcanada is offline
TT Enthusiast
 
Join Date: Mar 2010
Boat: 2013 Mastercraft X30
Location: Saskatchewan, Canada
Posts: 101
I am having a similar issue on my 13 x30. When I goto build a profile and put a name in and hit done it won't accept and move to the next screen. I will try the battery.
Reply With Quote
  #23  
Old 07-06-2013, 11:21 AM
Markk4 Markk4 is offline
TT Newbie
 
Join Date: Nov 2011
Boat: X 55. 2010
Location: Nord
Posts: 1
Same problem with my x55 2013. had to switch off battery switch
Reply With Quote
  #24  
Old 07-06-2013, 11:55 AM
Astepatatime Astepatatime is offline
TT Enthusiast
 
Join Date: Mar 2013
Boat: X55, 2013, 7.4L
Location: Southeast
Posts: 202
Having the break-in service performed this week. I told my dealer (Rambo Marine) about the problem. They acted like they hadn't heard of it, which suprised me a bit. They said they'll check the firmware levels. Next time I'm on the boat, I'll try to record the level if it displays on the settings somewhere.
Reply With Quote
  #25  
Old 07-21-2013, 08:06 PM
fz1dba fz1dba is offline
TT Regular
 
Join Date: May 2013
Boat: 2013 X10 6.0, 1993 ProStar 205
Location: South east
Posts: 64
A quick update. Back on July 4th I had some small issues taken care of on the new X10 and I asked the dealer to make sure I had the latest software installed. He found a new update and installed it and I have not had a hang since then.

The software update is dated 05312013.
Reply With Quote
  #26  
Old 07-21-2013, 11:35 PM
Mastercraft13's Avatar
Mastercraft13 Mastercraft13 is offline
TT Enthusiast
 
Join Date: Sep 2012
Boat: 2013 X-10 6.0
Location: Columbus
Posts: 277
Quote:
Originally Posted by fz1dba View Post
A quick update. Back on July 4th I had some small issues taken care of on the new X10 and I asked the dealer to make sure I had the latest software installed. He found a new update and installed it and I have not had a hang since then.

The software update is dated 05312013.
I'll have to contact my dealer tomorrow, had some issues today again.
Reply With Quote
  #27  
Old 07-22-2013, 11:06 AM
Astepatatime Astepatatime is offline
TT Enthusiast
 
Join Date: Mar 2013
Boat: X55, 2013, 7.4L
Location: Southeast
Posts: 202
Quote:
Originally Posted by fz1dba View Post
A quick update. Back on July 4th I had some small issues taken care of on the new X10 and I asked the dealer to make sure I had the latest software installed. He found a new update and installed it and I have not had a hang since then.

The software update is dated 05312013.
Yep, mine said they have an update to apply that should fix it. They've been getting complaints. Now just have to get it to the dealer sometime...
Reply With Quote
  #28  
Old 07-23-2013, 02:24 PM
m5guy m5guy is offline
TT Regular
 
Join Date: Oct 2012
Boat: 2013 Mastercraft X55 - 6.2L
Location: Midwest
Posts: 35
2013 Touch Screen Hang

Just had mine in last week for 20 hour service. Applied updates and have not had a screen freeze yet (knock on wood). We've only had it out a couple of times but for a few long days. One note, all of our saved profiles disappeared after the update was applied, just had to put them back in.
Reply With Quote
  #29  
Old 07-23-2013, 06:06 PM
pap pap is offline
TT Enthusiast
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 190
Mine keeps freezing, I note it happens more often if the ballast is filling and I try to go to profile section.

Dealer has not notified me of any update - I'll try to find which version I have currently but it's very frustrating.
Reply With Quote
  #30  
Old 10-11-2013, 09:15 AM
TyRow TyRow is offline
TT Newbie
 
Join Date: Oct 2013
Boat: 2013 Mastercraft X45
Location: Southwest
Posts: 1
2013 X45 75 hours and having issues as well. Lower half of screen on all functions does not respond to touch. Cruise turns on and off by it self. Ballast and trim are reacting on there own. Tried reboot by disconnecting cables and battery no luck. Off to the dealer it goes, we will see.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -4. The time now is 07:27 AM.