Go Back   TeamTalk > Maintenance Tips, How-tos and Refurbishing Topics > Electrical

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 05-25-2013, 03:46 PM
TonyB's Avatar
TonyB TonyB is offline
TT Enthusiast
 
Join Date: Mar 2005
Boat: 1991 Prostar 190 Powerslot
Location: Somerville AL
Posts: 403
Wiring issue? 91 Prostar IGN reset has to be pushed

I have a 1991 Prostar 190. I am wondering if I've rewired my starter relay incorrectly. I definitely have it wired correctly from the battery wire and to the starter. It's the small red one that I'm concerned about.

The issue I have is that I crank the engine and it runs for about 5-10 seconds and shuts down. All gauges shut down and I have to push the IGN reset button on the dash before it will crank again. The only thing different from before is the starter relay. I sure thought I put it back exactly as before. But ...

I currently have the battery cable and small red wire (to circuit breaker) on one large post and starter cable on other large post. Small white wire on small post to neutral safety switch.
__________________
Devil made me do it the first time.
Second time, I did it on my own.

Last edited by TonyB; 05-28-2013 at 10:18 AM.
Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -4. The time now is 10:33 AM.