Go Back   TeamTalk > General MasterCraft Topics > General Discussion

Thread Tools Display Modes
Old 05-15-2013, 11:20 PM
uplander uplander is offline
MC Fanatic
Join Date: Jan 2013
Boat: MC 2002 X30
Location: midwest
Posts: 966
took it out tonight and I do have a drip coming out of the packing but seems like a normal one from what I have read. Not as much water this run so I am not sure if water was in there when I took out first time. I had a flashlight and looked at all points like rudder, intake for ballast etc ...

thanks for all the replies and help, this is my first V drive so I am slightly nervous
Reply With Quote
Old 05-22-2013, 05:37 PM
DavidMCX30's Avatar
DavidMCX30 DavidMCX30 is offline
TT Regular
Join Date: Jul 2010
Boat: 2002 MasterCraft X30
Location: Midwest
Posts: 79
I have same issue with my 2002 X-30. Replaced packing first year but problem continues. Spring start is scheduled for next week so hoping to figure it out...before I load it up with all the toys and supplies. Helpful thread.
Reply With Quote
Old 05-22-2013, 06:45 PM
76S&S's Avatar
76S&S 76S&S is offline
MC Devotee
Join Date: Jun 2007
Boat: 2002 X Star
Location: Lake Tuscaloosa, AL
Posts: 2,082
uplander, I'm not sure if it would make a difference or not but see if the drip rate increases with the boat in gear and moving.
Being on the water is best, but when I'm not on the water I'm on TT.

2002 X Star
Sold - 76 S&S
Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

All times are GMT -4. The time now is 03:40 AM.