Go Back   TeamTalk > Maintenance Tips, How-tos and Refurbishing Topics > Trailers

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #11  
Old 04-29-2013, 03:29 PM
Ski-me's Avatar
Ski-me Ski-me is offline
MC Devotee
 
Join Date: Mar 2007
Boat: Mastercraft, Prostar 205, 1994, LT1
Location: Rocky Mountains....Colorado Springs
Posts: 2,448
Yea, no problem. It's basically the flare on the Stainless steel lines vs. the standard, coated lines. I think the tee's and fittings are set up for the standard lines. So, when I sinched everything down, most of the connections leaked. So I go around and start cranking on each of the connections. Some quit, but others still leaked.

Finally decided to remove all lines and re-flare everything myself. Definitely looked better and sealed up "a little".....however, when I originally cranked things down, I crushed the fitting from the SS line. So, even with the new flare, it still leaked.

So, I basically wripped everything out (lines included) and re-did everything. Just got standard lines from Autozone that had flares already done. Got new tees and got 90% done yesterday. I'm still waiting for the fittings on the calipers....yes, I crushed 2 or 3 of those too.

Should have those later this week and finally get this thing done! I hate brake fluid!!

On a good note, at least the thermo-plastic didn't leak! So you're good there.
__________________
- Jeff

1994 205, LT1
Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -4. The time now is 07:34 AM.