Go Back   TeamTalk > Maintenance Tips, How-tos and Refurbishing Topics > Electrical

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 03-04-2013, 06:16 AM
Theclarks1111's Avatar
Theclarks1111 Theclarks1111 is offline
TT Enthusiast
 
Join Date: Jun 2011
Boat: 2007 X2, 1994 Prostar
Location: Southeast
Posts: 162
Alarm In Acc Mode

This has done this for as long as I can remember and it is finally driving me crazy enough to ask for some help. I have an 07 X2 and I can not turn the key from RUN straight over to ACC without getting an alarm. If I wait for about 30 seconds after I turn the boat off, I can then move the key to ACC without an alarm. Very annoying! Any thoughts would be appreciated!
Reply With Quote
  #2  
Old 03-10-2013, 05:45 PM
Theclarks1111's Avatar
Theclarks1111 Theclarks1111 is offline
TT Enthusiast
 
Join Date: Jun 2011
Boat: 2007 X2, 1994 Prostar
Location: Southeast
Posts: 162
No one has had this happen to them....!!
Reply With Quote
  #3  
Old 03-10-2013, 06:42 PM
ttu's Avatar
ttu ttu is offline
MC Maniac
 
Join Date: Jun 2005
Boat: 2007 X2
Location: tulsa
Posts: 3,395
sorry no help here. i have the same boat same year and never had a issue. maybe someone will chime in on this.
Reply With Quote
  #4  
Old 04-22-2013, 04:40 PM
neil.anderson63's Avatar
neil.anderson63 neil.anderson63 is offline
TT Enthusiast
 
Join Date: Dec 2011
Boat: 2007 X2
Location: Kansas City
Posts: 477
Same for me as ttu - Alarm sounds from where? Under the dash, engine compartment? I found a small horn under my dash and have ZERO ideas what it is for.
Reply With Quote
  #5  
Old 04-22-2013, 05:42 PM
bobx1 bobx1 is offline
MC Fanatic
 
Join Date: Jun 2007
Boat: SOLD 2007 X1
Location: South
Posts: 893
Sounds like a possible low voltage alarm?

Also, search "low voltage alarm". You may not think that is the case if you charge the battery and continue to get the alarm but it takes a fully charged battery AND I believe it takes some on/off/on cycles to clear the alarm (if the alarm is in fact from low voltage). Mine ended up clearing the alarm because I unhooked the battery, charged, then re-connected.

Good luck and hope this helps!

http://www.mastercraft.com/teamtalk/...=battery+alarm
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -4. The time now is 10:25 PM.