Go Back   TeamTalk > Maintenance Tips, How-tos and Refurbishing Topics > Audio/Stereo

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 02-11-2013, 09:48 AM
jafo9's Avatar
jafo9 jafo9 is offline
MC Fanatic
 
Join Date: Jan 2011
Boat: 2002 X30 LTR
Location: Southeast
Posts: 704
Wetsounds WS-420 mounting advice

I need to mount my WS-420 and I came across this on ebay.

http://www.ebay.com/itm/Equalizer-Mo...34a5b4&vxp=mtr

Anyone use this or something similar?

Any better ideas for an 02 X30? Thanks.
Reply With Quote
  #2  
Old 02-13-2013, 02:00 PM
ZachDaddy's Avatar
ZachDaddy ZachDaddy is offline
TT Enthusiast
 
Join Date: Jan 2012
Boat: MasterCraft, X15, 2007, MCX, Acme 5 Blade, Pair of WetSounds Rev410's, WetSounds SD6, 2 JL 12w6v2 subs in sealed box, JL HD750/1, WS402SQ
Location: Southeast
Posts: 249
I like that option, it looks good with it all lit up! I had mine mounted here and it looks better than I thought it would. I was worried I'd hit my knee on it but I never have.
Attached Images
  
Reply With Quote
  #3  
Old 02-13-2013, 04:00 PM
prostar205's Avatar
prostar205 prostar205 is offline
MC Devotee
 
Join Date: Aug 2004
Boat: 2002, X30, L-18 Engine
Location: Bothell, WA
Posts: 1,424
Here's my install on my 2002 X-30.
Attached Images
   
__________________
2002, X30, L-18, Red Metal Flake (the possessed boat)
Reply With Quote
  #4  
Old 02-13-2013, 05:25 PM
rgardjr1's Avatar
rgardjr1 rgardjr1 is offline
MC Fanatic
 
Join Date: Oct 2008
Boat: Mastercraft, Maristar 200 SS, 2006, 5.7L Crusader
Location: Liberty Lake, WA
Posts: 975
Here's a post with a picture of mine. I cut a hole in the dash and flush mounted it.
http://mastercraft.com/teamtalk/show...7&postcount=11
__________________
2006 Maristar 200 SS
Reply With Quote
  #5  
Old 02-14-2013, 04:07 PM
Meeker Meeker is offline
TT Enthusiast
 
Join Date: Sep 2011
Boat: 05 X45
Location: Rockies
Posts: 120
Zachdaddy-

How did you secure it underneath? Any pics from the bottom? I have an X45 with similar layout and am wondering about mounting locations.
Reply With Quote
  #6  
Old 02-14-2013, 05:04 PM
rgardjr1's Avatar
rgardjr1 rgardjr1 is offline
MC Fanatic
 
Join Date: Oct 2008
Boat: Mastercraft, Maristar 200 SS, 2006, 5.7L Crusader
Location: Liberty Lake, WA
Posts: 975
Quote:
Originally Posted by Meeker View Post
Zachdaddy-

How did you secure it underneath? Any pics from the bottom? I have an X45 with similar layout and am wondering about mounting locations.
I mounted my HSE Revolution volume controller in the same spot. There are two aluminum support rails that I mounted a piece of thick plastic (like 1"x1.5" thick starboard) to. I then mounted the HSE to the plastic piece. You wouldn't need that thick of plastic, but I had it left over from installing a second amp on the other side of the boat-it was similar to what the factory used on one end of the amp.
__________________
2006 Maristar 200 SS
Reply With Quote
  #7  
Old 02-14-2013, 08:22 PM
ZachDaddy's Avatar
ZachDaddy ZachDaddy is offline
TT Enthusiast
 
Join Date: Jan 2012
Boat: MasterCraft, X15, 2007, MCX, Acme 5 Blade, Pair of WetSounds Rev410's, WetSounds SD6, 2 JL 12w6v2 subs in sealed box, JL HD750/1, WS402SQ
Location: Southeast
Posts: 249
Yepper! Mine's on a carpeted piece of starboard. I'll snap a picture of the mounting area tomorrow...
Reply With Quote
  #8  
Old 02-14-2013, 09:02 PM
JRW160's Avatar
JRW160 JRW160 is offline
MC Devotee
 
Join Date: Mar 2008
Boat: 2003 X2
Location: Huntsville, AL
Posts: 1,272
Here's where I mounted mine. I used the small L brackets that come with the ws420 and mounted them to the fiberglass under the dash.
__________________
2003 X2
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -4. The time now is 04:21 AM.