Go Back   TeamTalk > Maintenance Tips, How-tos and Refurbishing Topics > Engine / Drive Train

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 12-18-2012, 05:57 PM
strad's Avatar
strad strad is offline
TT Enthusiast
 
Join Date: May 2010
Boat: 1984 Stars and Stripes Powerslot
Location: Las Vegas, NV
Posts: 453
recent startup of "click" noise from dizzy 351W

It did not used to do this. I recently replaced the distributor cap, and I've fired it up twice since then (on the hose, I have not run it on the lake). The first time no clicking noise, sounded just like before I replaced it. The second time I have a click, sounds like once each engine revolution (guessing). It is coming from the distributor at least it sounds loudest in that location. I pulled the cap, thinking mechanical contact of some kind. No dice. Everything inside looks like it's supposed to, no hitting going on between rotor and cap. And why would there be, seeing as caps are the same? So I'm at a loss as to why it started making this clicking noise. Any ideas? Should I worry? I'm the worrying kind lol.

I've linked a vid. You can hear the clicking when I have the camera close to the engine.

http://www.youtube.com/watch?v=fumfA...ature=youtu.be
__________________
1984 Stars and Stripes Powerslot
White with blue stripes. purchased 9/2012
Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -4. The time now is 01:56 AM.