Go Back   TeamTalk > Maintenance Tips, How-tos and Refurbishing Topics > Audio/Stereo

View Poll Results: Why does my Clarion amp cut-out?
No it is not the fuse. 1 100.00%
No it is not power 0 0%
No it is not the fader function of the stereo. 0 0%
Other? 0 0%
Voters: 1. You may not vote on this poll

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 07-31-2012, 01:09 PM
cprodge cprodge is offline
TT Newbie
 
Join Date: Jul 2012
Boat: 2003 X-7
Location: midwest
Posts: 3
Question 2003 X-7 & Clarion Amp

I love my boat! I bought it new in 2004. For the first few summers the bigger amp would cut out once in a while. This bigger amp is for all the inboard speakers and the woofer (all speakers except the tower). I thought it was due to over heating, and because it worked 90% of the time - I lived with it. The last couple summers - it worked always. This summer nothing. I played with the wiring, checked the fuses. Ocassionally and randomly for a very small amount of time (3 seconds), it will work. Yes the led is lit-up always when I turn the stereo on. I miss the thumping of that bass when I play a little Disturbed before boarding and skiing. Anybody got any ideas?
Reply With Quote
 

Tags
clarion, cuts out, no sound, sound, x-7

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -4. The time now is 09:56 PM.