Go Back   TeamTalk > Maintenance Tips, How-tos and Refurbishing Topics > Electrical

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 01-10-2012, 07:04 PM
woodrowskis woodrowskis is offline
TT Regular
 
Join Date: Jan 2011
Boat: 2002 Prostar 197 6.0 L
Location: South
Posts: 70
Dash gauges not working, 2002 197

Has there been any common problem causing gauge issues on boats in this age range?
Went about 1-1/2 years where a couple of the gauges did not work when powering up with the key. Often, I could turn engine off, crank again, and evererything worked.

Now, all 4 gauges (oil, water, tach, voltage) do not work. They are not dead, they read bad readings as if the voltage supply is incorrect. I realize this is a track it down job, butwas hoping someone might have knowledge of a certain connection known to go bad or something along those lines.
This problem has been since mid summer. At Thanksgiving the Perfect Pass gave aabopaut 4 passes in about 10 sets where it accelerated pretty hard in the middle of a pass (throttle had to be pulled back manually) which I feel could be a voltage supply issue as well or a completely different problem.

A wiring diagram would be good as well. Don't think one came with the manual. My 1986 had one in the manual.
Reply With Quote
 

Tags
gauges don't work

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -4. The time now is 11:59 PM.