Go Back   TeamTalk > Maintenance Tips, How-tos and Refurbishing Topics > Electrical

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 09-11-2011, 08:52 PM
Frazby010's Avatar
Frazby010 Frazby010 is offline
TT Newbie
 
Join Date: Jun 2011
Boat: 2002 Mastercraft X-Star, LTR 330hp
Location: Southeast
Posts: 12
Question Gauge Problem, Gauges not working, 2002 X-star

I need some helping figuring out what is up with my gauges on my 2002 X-star. I bought the boat about 3 months ago knowing it needed a few things fixed, the fuel gauge was one of those. It did not work 90% of the time. After a little research I decided the fuel gauge sensor could be the culprit, so I replaced the fuel gauge sensor about 2 weeks ago. It seemed to work fine for about a 4 or 5 days then it went back to it's old habits of only working when it wanted to...to make matters worse today I had the boat out and Perfect Pass suddenly quit working. I cut the boat off and when I cut it back on all of the gauges quit working. (fuel, rpm, oil pressure, volts, etc.) The only one that worked was the depth finder. We had a big rain a few days ago and even though the boat was covered on a lift it got a lot of water in it. Is it possible the rain shorted something out? I read on another post something about a MDC box? Blown fuses? Any help in figuring out what the problem is would be greatly appreciated.
__________________
2002 Mastercraft X-Star, LTR 330hp
Reply With Quote
 

Tags
02 xstar, 2002 x-star, gauges

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -4. The time now is 10:16 PM.