Go Back   TeamTalk > Maintenance Tips, How-tos and Refurbishing Topics > Electrical

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #9  
Old 04-04-2014, 07:53 PM
Cloaked Cloaked is offline
MC Maniac
 
Join Date: Dec 2004
Boat: MasterCraft
Location: Kingston,TN USA
Posts: 4,602
Quote:
Originally Posted by chooverton View Post
I am finally going to install the SR200 i have had sitting in the garage for 6 months this weekend. Quick question, i have searched all over and couldn't find an answer, although i bet it is here. What Gauge wire do i need for the non-battery connections? Would some 12 GA primary wire work for both the ignition and ground wire (small terminals). I am using 0 gauge for the battery cable. May be be overkill but i got a deal on it. Thanks
If 12 AWG is what you have at no extra cost, it will work. I understand that you're wiring the relay to the ignition...

.
__________________
93 190
.
Don't be a boot licker
.

Hose picture (internal) http://www.mastercraft.com/teamtalk/...68&postcount=8



Quote:
Originally Posted by Thrall View Post
..Some of you give a whole new meaning to the phrase "another @sshole with a Mastercraft."

RE: Thrall, Welcome to the club....
NEW SKINS in TN... Leading Edge Marine Interior

feedback on a TN company: http://www.mastercraft.com/teamtalk/...ad.php?t=58767

.
Reply With Quote
 

Tags
amp, ballast, batteries, stereo, system

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -4. The time now is 04:55 PM.