Go Back   TeamTalk > Maintenance Tips, How-tos and Refurbishing Topics > Electrical

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #22  
Old 02-23-2014, 09:18 PM
Cloaked Cloaked is offline
MC Maniac
 
Join Date: Dec 2004
Boat: MasterCraft
Location: Kingston,TN USA
Posts: 4,602
Quote:
Originally Posted by _fng_ View Post
PP was set up to tach originally but voltage dropped too much (1.5v) with key on, PP customer service recommended rewiring purple wire from tach to ignition switch and run another ground wire directly from negative battery terminal.

No, I'm not manually controlling the banks. The perko switch that I have has only "on" and "off" not like the 1/2/off I've seen. Since, I do not manually switch from battery 1 or 2 then a 16awg to ignition switch is next move? I can do that!
Correct. So now make sure you wire the ignition switch properly. I was a bit baffled but It's clear now..

Purple should go to accessory, causing the isolator to fail open when you switch there.


.
__________________
93 190
.
Don't be a boot licker
.

Hose picture (internal) http://www.mastercraft.com/teamtalk/...68&postcount=8



Quote:
Originally Posted by Thrall View Post
..Some of you give a whole new meaning to the phrase "another @sshole with a Mastercraft."

RE: Thrall, Welcome to the club....
NEW SKINS in TN... Leading Edge Marine Interior

feedback on a TN company: http://www.mastercraft.com/teamtalk/...ad.php?t=58767

.
Reply With Quote
 

Tags
amp, ballast, batteries, stereo, system

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -4. The time now is 09:44 AM.