Go Back   TeamTalk > Maintenance Tips, How-tos and Refurbishing Topics > General / Other

Thread Tools Display Modes
Old 09-12-2013, 11:03 AM
willbarber1989 willbarber1989 is offline
TT Newbie
Join Date: Mar 2013
Boat: 1991 Mastercraft Prostar 190
Location: Northwest
Posts: 12
'91 Prostar Speedos

Hey guys, was out in Shuswap lake over the summer and both speedos have since ceased to work. I've tried cleaning the sensors at the back, and done a bit of research but can't seem to find a solution. Is there anything I can try to get these working again?

Reply With Quote
Old 09-12-2013, 01:59 PM
drschemel's Avatar
drschemel drschemel is offline
MC Fanatic
Join Date: Dec 2012
Boat: 1990 Tristar 190 Sport
Location: Northwest Arkansas
Posts: 730
These guys have a GPS replacement that will convert your original guages. Then you won't have to worry about pitot tubes at all.
Reply With Quote
Old 09-12-2013, 03:14 PM
Cloaked Cloaked is offline
MC Maniac
Join Date: Dec 2004
Boat: MasterCraft
Location: Kingston,TN USA
Posts: 4,969
93 190
Don't be a boot licker

Hose picture (internal) http://www.mastercraft.com/teamtalk/...68&postcount=8

Originally Posted by Thrall View Post
..Some of you give a whole new meaning to the phrase "another @sshole with a Mastercraft."

RE: Thrall, Welcome to the club....


Last edited by Cloaked; 09-13-2015 at 03:54 PM.
Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

All times are GMT -4. The time now is 01:15 AM.