Go Back   TeamTalk > General MasterCraft Topics > General Discussion

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 05-11-2011, 09:44 PM
MMinton
Guest
 
Posts: n/a
Problem with gauges

Have a 2009 ProStar 197 and the gauges keep turning on and off, similar to when the ignition is turned on. Any suggestions on why or what might be going on? Could it be the MMDC going bad? If so why would it be going on on a 2009 boat???
Reply With Quote
  #2  
Old 05-12-2011, 12:35 PM
Skipper
Guest
 
Posts: n/a
Possibly a bad ground connection. Start at the battery. Then check where it connects to the engine. Trace the ground back to the dash. Good luck.
Reply With Quote
  #3  
Old 05-12-2011, 12:37 PM
DemolitionMan's Avatar
DemolitionMan DemolitionMan is offline
MC Devotee
 
Join Date: Jul 2004
Boat: 2008 Pro Star 197 TT #58 of 100
Location: South of the sweet tea line
Posts: 4,142
Mine is at the dealer right now for the same thing.
__________________
Automatic doors make me feel like a Jedi
Reply With Quote
  #4  
Old 05-15-2011, 08:38 AM
tbmlxstar tbmlxstar is offline
TT Newbie
 
Join Date: May 2011
Boat: X-Star 2002
Location: Texas
Posts: 21
I am curious about what you find out. Mine do the same but it was after my subwoofer bounced out of place under the dash on a rough day. I assume it broke a connection somewhere but I can't find it. There are a lot of wires under there!
Reply With Quote
Reply

Tags
gauges, mmcd, prostar

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -4. The time now is 03:53 AM.