Go Back   TeamTalk > Search Forums

Showing results 1 to 6 of 6
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: wtrskick
Forum: Trailers 10-13-2013, 02:28 PM
Replies: 18
Views: 1,164
Posted By wtrskick
cut with logo

cut with logo
Forum: Trailers 10-13-2013, 12:45 PM
Replies: 18
Views: 1,164
Posted By wtrskick
1997 Mastercraft PS190 single axle trailer non skid pad

Im looking for the non skid pads for my ps 190 trailer help much appreciated
Forum: Engine / Drive Train 09-04-2013, 08:12 PM
Replies: 34
Views: 2,457
Posted By wtrskick
Thank you everyone especially JimN for your input...

Thank you everyone especially JimN for your input on my problem. I took the TPS out by mistake when I was going to install the IACV and didn't get it back in right. I installed it right and now it...
Forum: Engine / Drive Train 08-29-2013, 01:46 PM
Replies: 34
Views: 2,457
Posted By wtrskick
I have replied on this thread before about the...

I have replied on this thread before about the issues Iím having with my 97 Prostar with the LT1. I thought I would recap what I have tried. My hard starting issue would occur when the engine was...
Forum: Engine / Drive Train 08-19-2013, 01:14 PM
Replies: 34
Views: 2,457
Posted By wtrskick
Thanks Jim for your reply. The procedures I...

Thanks Jim for your reply. The procedures I tried were discussed earlier in this post. I will try this when I get it in the water again.

Thanks again!
Forum: Engine / Drive Train 08-17-2013, 06:57 PM
Replies: 34
Views: 2,457
Posted By wtrskick
I replaced the IAC in my 97 LT1. I also tried...

I replaced the IAC in my 97 LT1. I also tried the reset procedures but now the engine idles at about 1200 rpm and is running very rich. Anyone have any suggestions.

Thanks
Showing results 1 to 6 of 6

 

All times are GMT -4. The time now is 05:58 AM.