Go Back   TeamTalk > Search Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: tbone56
Forum: Electrical 07-09-2013, 08:39 AM
Replies: 4
Views: 418
Posted By tbone56
I'll check around for any loose or exposed wires...

I'll check around for any loose or exposed wires and try and check the pumps for clogs. It's just weird that both pumps would be doing the same thing, especially since they are on there own...
Forum: Electrical 07-08-2013, 11:17 AM
Replies: 4
Views: 418
Posted By tbone56
Both bilge pumps tripping breakers.

I have a 2006 x-15 and we hit the lake last weekend and I found out my bilge pumps do not work. They trip the breakers. I can reset the breaker and the bilge turns on for about 5 seconds and then...
Forum: General Discussion 09-04-2012, 07:50 AM
Replies: 2
Views: 291
Posted By tbone56
Need boat side platform bracket for 08 x15.

I have been looking for a single boat side mounting bracket for my teak deck. Who would of thought that you could break one of these things in half?!? There solid cast aluminum.

My local dealer only...
Forum: General Discussion 07-09-2010, 04:26 PM
Replies: 1
Views: 2,394
Posted By tbone56
Max Ballast/Weight for 2006 x-15 and Gauges Off

I am new to wakeboarding and have recently purchased a 2006 x-15. I was wondering how much weight I could put in the boat?

It has the factory hard tanks in it, that I believe hold around 1000lbs. ...
Showing results 1 to 4 of 4

 

All times are GMT -4. The time now is 09:45 AM.