TeamTalk

TeamTalk (http://www.mastercraft.com/teamtalk/index.php)
-   General Discussion (http://www.mastercraft.com/teamtalk/forumdisplay.php?f=6)
-   -   2013 Touch Screen Hang. (http://www.mastercraft.com/teamtalk/showthread.php?t=54785)

fz1dba 06-02-2013 10:15 PM

2013 Touch Screen Hang.
 
This was our first weekend out on the new X10 (I picked her up Friday). First thing this morning I set the profile to 'Surf Left' , activated the profile and about halfway thru filling the ballast the 7 inch (HV700) screen froze. The ballast pumps would not shut off (a good bit of water came out of the overflow before they finally stopped) and the cruise control was stuck on 10 mph.

Does anyone know of a key combination to force a reboot of the screen?

I ended up pulling connectors to cut the power and force a reboot. It worked fine for the rest of the day today.

Kind of disturbing so much key functionality is tied to this unit and there is no visible hard reset button anywhere and there are not manual overrides for all the critical components like the cruise.

Jonb1822 06-02-2013 10:51 PM

What about turning the battery switch off?

onewheat 06-02-2013 11:01 PM

Quote:

Originally Posted by Jonb1822 (Post 941920)
What about turning the battery switch off?

I had a touch screen hang one day the last weekend we were out - just used the battery switch to kill it for 30 seconds and everything was good again. It didn't happen again. I just chalked it up to "one of those things".

Seano 06-03-2013 12:48 AM

seen this on the 2012, u sure u got the murphy system?

pap 06-03-2013 10:10 AM

I have this issue on 2013 as well. Had to use battery switch to reset. Just turning key off wouldn't work.

Once my unit locked up, I could change nothing.

Mastercraft13 06-03-2013 03:15 PM

Same here, mine froze once on my x10 I just flipped the battery switch for 30 seconds and never had the issue again. Chalked it up as one of those things.

Lucky26 06-03-2013 03:28 PM

X 1 flipping battery switch

Nick911 06-03-2013 05:24 PM

Anyone have issues with the screen showing ballast in the tanks when you turn the power off?

EA2010 06-15-2013 12:46 PM

Anything further on this issue? Has it been resolved?

MattsCraft 06-16-2013 08:50 AM

It's a software lock up, turning the Bat switch for 10 seconds will make the system re-boot.


All times are GMT -4. The time now is 09:31 PM.