Go Back   TeamTalk > View Profile

Oneill Oneill is offline

TT Regular

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 7 of 7
 1. Oneill
  01-07-2018 06:40 PM
  Oneill
  Hei! Ja det har jeg.
 2. Sivesind
  05-21-2017 03:30 PM
  Sivesind
  Hei igjen. Har du fortsatt BF200 ?
 3. Oneill
  06-12-2011 02:41 PM
  Oneill
  Hei igjen! Tenkte bare å svare på det i forhold til henger. Har omsider klart å skaffe meg en henger selv. Original MC henger sådan. Det jeg ser ut fra den hengeren er at det er hydrauliske bremser på den, noe dem ikke godtar her i norge. Det er visst ikke bra nok det da. Wirebremser er visst såå mye bedre.. javisst! Det som må gjøres for å få en slik henger godkjent er å bytte akslingen med en som har godkjente bremser, såvidt meg bekjent er det hydrauliske systemet så innbygd i selve akslingen at det er lettere å skifte bare akslingen. Og ettersom det da er en henger med totalvekt på over 750 kg, så MÅ den jo også ha bremser. Derfor må man også skifte draget slik at det også er godkjent etter norsk standard. Ellers må man i tillegg blende/demontere markeingslysene på sidene, og skifte ut baklysene slik at de har orange blinklys. Det amerikanske systemet har vel blinklys sammen med bremselys og det er jo heller ikke godkjent.

  Jeg gjør det så enkelt at jeg heller driter i å prøve å få godkjent den. Jeg skal kun bruke den til opplag og skal da prøve å pusse opp min så den blir så original som overhode mulig. Lykke til med hengerprosjektet!
 4. Oneill
  06-12-2010 03:36 PM
  Oneill
  Den hengeren jeg har selv er ikke godkjent. Denne er noe jeg har laget den selv, og den brukes kun til opplag. Jeg har 500 meter å kjøre ned fra vinteropplag til havna. Vurderer å kjøpe meg en amerikansk båthenger selv, og gjerne en MC henger om man finner det. De er jo ikke så dyre, men som du sier så er de værre å få de registrert. Jeg har hørt rykter om at man må bytte hele akslingen fordi bremsesystemet ikke er godkjent her i norge. Utover det får man vel registrert dem uten brems, men da bare for totalvekt på 750 kg. Og det har ikke mye for seg med en MC.

  Jeg har selv blitt overraska over hvor solide og godt bygd de amerikanske båtene er. Det er virkelig gjennomført arbeid. Jeg tok over en godt sliten BF, og har de siste åra kosta på den mye for å få den i original stand. Men det er ikke lett å finne deler til en 18 år gammel båt. Det har bydd på utfordringer kan man si!
 5. Sivesind
  06-12-2010 01:47 PM
  Sivesind
  Hei igjen!
  Ble selv litt overasket av at det er flere privatfolk som sysler med vannskibåter rundt om i Norge!
  Har puslet med vannski og barfot i en 20 års tid, men lite i klubb-sammenheng da det ikke har vært noe større miljø for denslags herover på en del år. Kjøpte en 96 modell prostar 190forrige sesong og angrer meg for at jeg ikke gjorde dette på et tidligere stadium!! Kan ikke få fullrost den båten. Denne har ca 330 hp, så den er fullt brukelig til barfot, selv om den drikker en del bensin ! Hvordan har du gjort det med henger og registrering ? Jeg har den orginale MC hengeren som egentlig er både solid og god i bruk, men tviler på at jeg får den godkjent hos biltilsynet, da jeg har hørt om andre som sliter med å få registrert amerikanske hengere som ikke er typegodkjent. Hvordan har du gjort dette ?
 6. Oneill
  06-12-2010 09:38 AM
  Oneill
  Takk for det! Nei disse er det ikke mange av, iallefall ikke med outboard. Denne fikk jeg tak i fra Oslo for mange år siden, gikk som klubb båt nedi der. Har i ettertid skjønt at den er veldig ettertraktet. Så det er flere nordmenn på dette forumt og ja? Hyggelig!
 7. Sivesind
  06-12-2010 01:29 AM
  Sivesind
  Heisann !
  Flott BF 200. Ikke mange av disse rundt om i Norge ! Hvordan fikk du tak i denne ?

About Me

 • About Oneill
  City
  Brumunddal
  State
  Hedmark
  Location
  Norway
  Gender
  male
  Team MasterCraft Member
  yes
  Boat Owned
  Barefoot 1992, Yamaha Vmax 225 EFI 3,1 L 2000
  Occupation
  Firefighter

Statistics

Total Posts
Albums
Visitor Messages
General Information
 • Last Activity: 01-07-2018 06:45 PM
 • Join Date: 07-30-2009
 • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 3 of 3

All times are GMT -4. The time now is 04:32 AM.


2018