Go Back   TeamTalk > View Profile

Table Rocker Table Rocker is offline

MC Devotee

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 4 of 4
  1. Threesome
    12-28-2015 04:46 PM
    Threesome
    How about a fender for a 2000 x30 trailer?
  2. Aussieskier
    10-15-2015 11:02 PM
    Aussieskier
    Sorry again, but re my LT1 water pump...

    Does this look like the correct one? It's an 'Airtex' 5063 and available locally for $175 AUD - reportedly new. I'll also pick up the drive shaft seal and replace that while I'm at it.

    Dumb question, and it will no doubt become clear when I do the job, but is the weep hole located on the pump itself, or a separate housing???

    http://www.findpart.org/part/air-5063/

    Cheers again
    Cam
  3. Aussieskier
    10-15-2015 09:23 PM
    Aussieskier
    Hey there...apologies for messaging you on this issue, but based on my TT research, you seem to be a bit of an LT1 water pump guru. And you've been an awesome help on previous issues....So thanks! I've attached a link to a thread I recently posted on this issue.

    I've just discovered a very small water leak that appears to be coming from the weep hole at the rear of the water pump. I received a couple of replies suggesting that it was either the weep hole on the circulating pump or a failed seal at the raw water pump.

    A couple of questions if I may, and please forgive my ignorance - Whilst I'm pretty handy with a spanner, I only know what I know, and whilst I'm prepared to tackle most things, I'd hate to damage this beast of a motor.

    What's the difference between the circulating pump and the raw water pump (or is it just different terminology?)

    Given I'm located in Australia where parts are few and far between, what's my best option for fixing the problem (re-build kit or new pump)

    What are the risks of not fixing this immediately? ie: Is it something I can monitor over summer and fix in the off season or will that likely result in catastrophe? Is it an issue that may result in total pump failure at any given time?

    Also, you'll see in my thread that I'm still getting low engine temp reading at the gauge despite replacing both thermostats and temp senders. Any ideas?
    http://www.mastercraft.com/teamtalk/...t=70139&page=2
    Cheers

    Cam
  4. tjuggy
    05-22-2012 02:02 PM
    tjuggy
    I HAVE ALSO BEEN LOOKING FOR A MANUAL FOR A 96 PROSTAR 205 CAN YOU EMAIL ME A COPY NEALCJ8@YAHOO.COM THANKS.

About Me

  • About Table Rocker
    City
    Fayetteville
    State
    Arkansas
    Location
    Fayetteville, Arkansas
    Gender
    Male
    Team MasterCraft Member
    No
    Boat Owned
    '96 ProStar 205, Sammy Duvall, LT-1
    Occupation
    freelance videographer
  • Signature
    '96 ProStar 205 SD LT-1

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: Yesterday 11:01 AM
  • Join Date: 10-09-2010
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 5 of 5

All times are GMT -4. The time now is 07:41 AM.