PDA

View Full Version : Speed, Or Lack Thereof?


NeilM
10-19-2004, 10:04 AM
TTAdmin, what's up with the forum lately? It's getting painfully slow.

TTAdmin
10-19-2004, 10:56 AM
I'm not having any issues...is anyone else having problems...?

sizzler
10-19-2004, 10:59 AM
its probably a dull day and the world is on line??????

beware the crash!!!!!!

sizzler
10-19-2004, 11:00 AM
waaaaaheeeyyyy i'm now an enthusiast.......stroll on

east tx skier
10-19-2004, 12:25 PM
It wouldn't connect for a very short period of time yesterday, but seems to be running as smoothly as ever today.

Mag_Red
10-19-2004, 12:38 PM
It's been paiiiiiiinnnnnnnfulllllllyyyyyyy ssssssslllllllllllllllloooooooooooooowwwwww :noface:

Ric
10-19-2004, 12:49 PM
yep oddly slow here as well

tph
10-19-2004, 12:57 PM
I'm not having any issues...is anyone else having problems...?

Yeah. It takes a long time to display pages.

Leroy
10-19-2004, 03:50 PM
TTADMIN; Isn't this site behind your company firewall, along with your regular site? If that's the case I would guess it's fast for you, local LAN, and could be slow for everyone else depending on how much traffic is going through the firewall. But only my guess.

bcampbe7
10-19-2004, 05:52 PM
It's slow here also... I am on cable modem at the house and a T3 at work. Both are slow...

TTAdmin
10-20-2004, 09:30 AM
This site is not hosted at MC. It's hosted offsite through a seperate web host. I will look into the speed issue and see what might be the problem.

T-Rager
10-20-2004, 10:23 AM
I'm on a T1 line; the communication speed is agonizingly slow.

Laurel_Lake_Skier
10-20-2004, 10:28 PM
I gave up on it yesterday but things seem OK and back to normal today.

captkidd
10-21-2004, 12:32 AM
I haven't been able to get on the site in two days. It keeps timing out or failing to connect.

jimmer2880
10-28-2004, 07:21 AM
I was having severe problems. But - I'm ok as of yesterday.

sfitzgerald351
10-28-2004, 12:15 PM
I find that when I log on around noon EST is tends to be slow. Also it's weird but the less people on when I log in the slower it seems to go. I've never had a speed problem at night when everyone's on, only during the day.

Today it was so bad around 11:40 that the page wouldn't come up at all. Seems fine right now.

NeilM
10-28-2004, 12:23 PM
Horribly slow for the last hour.. took at least 2 minutes to open this page.

lakes Rick
10-28-2004, 01:48 PM
I have had some problems with it being slow..

Tuesday? of this week it would not even let me get on....

mcprostar197
10-29-2004, 04:55 PM
been slow for me for a while.....

jimmer2880
11-01-2004, 06:22 AM
my problems were soo bad that only the first page or 2 would load... after that - they would time out.