PDA

View Full Version : Picture Help???


bradamerry
07-28-2004, 11:09 AM
I could use some help. I can post pics on a thread and my profile, but I get a warning when I try it in the showroom and My Gallery. :mad: Also beside my username on the right of my post, it shows that I have photos, but when I click there I get nothing. Please help, I have some great shots of Farmer Ted I want to put up! :banana:

bcampbe7
07-28-2004, 11:15 AM
How are you going about uploading your pictures?

bradamerry
07-28-2004, 11:19 AM
I'm using the guide TT put up for us. Farmer Ted tried to Post some last night and had trouble from my computer.

bradamerry
07-28-2004, 11:25 AM
TT Admin., can we move this tread, so I can post attacments??? That you can see the warning page I'm getting.

bcampbe7
07-28-2004, 11:32 AM
Are you using dial-up? Could it be the images are too big to upload, or are taking too long and timing out at the server?

bradamerry
07-28-2004, 11:35 AM
I'm on T-Moblie wiresless at home and DSL at the office. Doesn't work on either for the showroom and Gallery.

MarkP
07-28-2004, 12:18 PM
Brad can you cut and paste the warning page to show us

TTAdmin
07-28-2004, 12:23 PM
I'm looking into it..

TTAdmin
07-28-2004, 03:20 PM
Brad...PM me your password so I can login as you and see what is going on...

bradamerry
07-28-2004, 04:37 PM
I sent it. Thank You TT. :headbang:

TTAdmin
07-28-2004, 05:00 PM
Brad...one of the images you tried to upload before was corrupted. It caused all the images that you tried to upload after that to sit in a temp file. I removed those images and uploaded a test image while logged in as you. I had no problems.... Let me know if you have any more problems but it should be fixed. Feel free to delete that image I uploaded under your account...

bradamerry
07-28-2004, 05:09 PM
TT Admin. it works. You are the man..

6balls
07-31-2004, 11:21 PM
If I try to look at pics it tell s me to register. When I try to register it takes me to a failed page. What's up with that?

Farmer Ted
07-31-2004, 11:23 PM
did you log out and log back in after you registered?

TTAdmin
08-02-2004, 12:05 AM
6balls....use the register link on the top bar that is on the same line as the "FAQ" and "Calendar" links. You are hitting the register link inside of the photo area and it is broken. I will fix that shortly....