PDA

View Full Version : Auto volume


KansasX25
09-21-2013, 07:38 PM
I just got a 2013 x25 and I was told that the auto volume isn't available on this model without a stereo upgrade. Is this true because there is a button on the Murphy system that says to enable it and disable it. Just can't figure out how or why it doesn't work. Thanks

X25John
09-23-2013, 07:20 PM
It doesn't work. I had a 2012 and it worked, the upgrade to the Murphy system for 2013 doesn't work. I wish it did because all I do is raise and lower the volume.

Aric'sX15
09-23-2013, 07:21 PM
wakeblasters.com
a TT member invented it

wallnut21
09-23-2013, 08:05 PM
iPhone app called Volume Adjuter. Can set volume to increase at predetermined speeds. Only downside u can't use Apple connector

BrooksfamX2
09-24-2013, 09:48 AM
www.wakeblasters.com
a TT member invented it

This unit works great!

www.wakeblasters.com