PDA

View Full Version : Issues uploading attachments


j.mccreight@hotmail.com
07-02-2013, 04:10 PM
Can't upload pictures. Anybody else getting upload fail messages, how to fix it?

thatsmrmastercraft
07-02-2013, 04:24 PM
There is another thread on this topic. It is fallout from recent site changes. This has happened the last couple times there has been major work done and it takes a little while to get all the MC ducks in a row.

mikeg205
07-02-2013, 04:40 PM
use photobucket in the time being ... that's what I am doing.

Cloaked
07-02-2013, 07:02 PM
There is another thread on this topic. It is fallout from recent site changes. This has happened the last couple times there has been major work done and it takes a little while to get all the MC ducks in a row.
It's an easy fix....for a duck rower....:D

Needs a small tweak in the root directory. I did it just last month on another vB format... Done deal...

.

Hogwild
07-03-2013, 08:57 AM
Yep im having issue as well

mikeg205
07-03-2013, 10:57 AM
use photobucket and use img it's not hard at all and free... plus you can have a library of all the images you uploaded to TT

CantRepeat
07-03-2013, 05:11 PM
use photobucket and use img it's not hard at all and free... plus you can have a library of all the images you uploaded to TT

Or, send a message to an Admin that has permissions and fix the directory. It would take all of a minute to do so.

jdl xstar
07-06-2013, 11:51 PM
Agreed. Please fix the upload picture function.

MI_Corey
07-07-2013, 09:09 AM
Good, I thought it was just me!

jgraham37128
07-07-2013, 09:19 AM
I can't post either!

svxwilson
07-08-2013, 02:07 AM
I can't get any uploads to work.

bbymgr
07-08-2013, 08:50 AM
Still not uploading.

SP Maristar
07-08-2013, 12:29 PM
Still can't upload using tapatalk

clrussell
07-08-2013, 12:52 PM
Still can't upload using tapatalk

Are you using the original tapatalk? Or tapatalk 2? If I use the original tapatalk and click tapatalk hosted it will load the image. If someone needs an image posted pm me and I'll give you my email address and post it for you

SP Maristar
07-08-2013, 01:07 PM
I am on the original, not 2. If i click hosted it says i have to log on to post pics but i am already logged on.

clrussell
07-08-2013, 01:08 PM
I am on the original, not 2. If i click hosted it says i have to log on to post pics but i am already logged on.

Hmm.. Mine works fine on the original tapatalk.. Tapatalk 2 however not working

Traxx822
07-08-2013, 01:41 PM
I'm using Tapatalk 2. I let tapatalk host the images.

clrussell
07-08-2013, 01:58 PM
I'm using Tapatalk 2. I let tapatalk host the images.

Where is that option on tapatalk 2? It pops up before you post the image on 1 but I can't find it on 2.

Traxx822
07-08-2013, 04:40 PM
I have an Android. All I do is hit the camera button and then a window pops up and asked forum hosted or tapatalk hosted. I select tapatalk and it pastes the link automatically.

Sent from my HTC One using Tapatalk 2

Traxx822
07-08-2013, 04:47 PM
http://img.tapatalk.com/d/13/07/09/ena2a8uh.jpg

Sent from my HTC One using Tapatalk 2

clrussell
07-08-2013, 07:07 PM
Gotcha.. iPhone is different I guess

SP Maristar
07-08-2013, 07:34 PM
I am on an iPhone too. As this forum is useless without pichers, i guess i am down and out until the problem is fixed. I hope someone is looking into it. I would really like to upload.

jgraham37128
07-08-2013, 08:00 PM
just tried to upload from my mac and got upload failed!

Traxx822
07-08-2013, 08:17 PM
Anyone try using photobucket. There is a sticky on this problem I believe.

Sent from my HTC One using Tapatalk 2

j.mccreight@hotmail.com
07-08-2013, 09:35 PM
I am told MasterCraft IT department has been told of the uploading fail situation.

Double D
07-08-2013, 10:17 PM
I am told MasterCraft IT department has been told of the uploading fail situation.

Where are all the mods letting us know why things are happening? Or did I miss that thread???


Sent from Never Neverland using Tapatalk 2

j.mccreight@hotmail.com
07-08-2013, 10:19 PM
Where are all the mods letting us know why things are happening? Or did I miss that thread???


Sent from Never Neverland using Tapatalk 2

I pm'd sodar, he said he can't do anything about the situation, he let MC IT know and it's in their hands.

Sodar
07-09-2013, 11:42 AM
Where are all the mods letting us know why things are happening? Or did I miss that thread???


Sent from Never Neverland using Tapatalk 2

I've been on vacation since June 28th. I've had no knowledge of the changes.

svxwilson
07-09-2013, 08:17 PM
I just tried again. Still no fix. Damn. I need pics to explain my issues.

barefoot
07-09-2013, 08:33 PM
just tried to upload from my mac and got upload failed!


Ahh, this is why I've been having troubles for days...it's the mac!

mikeg205
07-09-2013, 10:14 PM
I just tried again. Still no fix. Damn. I need pics to explain my issues.

use photobucket... very easy to use... upload there and post image link to here.

svxwilson
07-10-2013, 12:50 AM
use photobucket... very easy to use... upload there and post image link to here.

I just downloaded the app and it doesn't work. Keeps freezing, wants to load a entire album, doesn't load any pics. I hate using apps that don't work. Any other suggestions? I hope they actually fix it and not require the use of a 3rd party app. I enjoyed this forum because it didn't need a app to load data.

93Prostar190
07-10-2013, 12:48 PM
I was not able to upload yesterday from any device. Not piling on just subscribing ... Thanks Mods we appreciate what you do for us!

SkiDog
07-10-2013, 09:35 PM
If they would let CLOAKED have a shot at it, it's be fixed by now. Just sayin..........

CantRepeat
07-10-2013, 11:21 PM
chmod 776 /uploads

svxwilson
07-10-2013, 11:33 PM
Ok I got photobucket working on my android. Would not work at all on my ipad. Stupid apple.

Jeffer
07-15-2013, 05:33 PM
This issue looks like it's fixed. And I can say I was having the same problems, but as you can clearly see, it's working now...
I am happier than a pig eating ice cream!

mark g
07-15-2013, 06:12 PM
Just uploaded pic in another thread so no problem Unless its just me who can see it cause I have the original pic ???

thatsmrmastercraft
07-15-2013, 06:18 PM
Just uploaded pic in another thread so no problem Unless its just me who can see it cause I have the original pic ???

It is indeed working.

http://www.mastercraft.com/teamtalk/attachment.php?attachmentid=97775&stc=1&d=1373922373

jgraham37128
07-15-2013, 07:28 PM
Hey it works!

Jeffer
07-16-2013, 03:00 AM
Like your picture better than my pig eating ice cream....