PDA

View Full Version : Transmission level check


eddyb
09-26-2012, 03:41 PM
The manual says "Quickly re-insert it fully and immediately remove" does this mean screw it in, or insert to the treads and remove?

Thanks

onewheat
09-26-2012, 04:47 PM
Just insert it - don't screw it in to check the level.

megapea
09-29-2012, 11:41 PM
I have the manual, and they state "NOT" to screw in. Just put in until the threads contact the top of othe housing, then pull out and check the full and add lines.