PDA

View Full Version : Depth finder reads ''BAD''


bstanislaw
05-22-2012, 08:45 AM
My depth gauge on my 06 X2 reads BAD. I've tried to even reset it and will not reset. Has anyone had this happen before? How do I fix this problem?

TallRedRider
05-28-2012, 02:47 PM
My depth gauge on my 06 X2 reads BAD. I've tried to even reset it and will not reset. Has anyone had this happen before? How do I fix this problem?

I had that. There is a loose ground in most cases. Not sure I could find the thread, but this is a pretty common problem. I had an 06 X45.

TallRedRider
05-28-2012, 02:49 PM
Found it...nobody helped me out either. Hopefully you can get her figured out. I had the dealership fix the issue, so I don't know for sure where the wire was loose at. But they said that they just reconnected the ground and it was good to go.


http://www.mastercraft.com/teamtalk/showthread.php?t=35601&highlight=depth+finder

bstanislaw
05-28-2012, 08:46 PM
Sure enough, theirs got to be a loose wire in the transducer. after messing with it for a week now and driving me crazy trying to figure out the problem. It should be under warranty, and is about 6yrs old and guess its time for a new one