PDA

View Full Version : Clarion MW1 Wired Remote


Dpxheli
05-15-2012, 09:57 PM
I have an extra Clarion MW1 from my stereo upgrade. It's brand new in box. $150

tstoll
05-16-2012, 09:25 AM
will this work to replace the stock unit i have at the helm its an 06 with the cmd4 the screen is in op?

tr6coug
05-16-2012, 11:33 AM
tstoll - This will not work with a CMD4. It has the wrong plug. You would need a CMRC1-BSS remote for a CMD4.

mseller
06-18-2012, 01:09 PM
do you know if the cmrc1-bss would work with the cmd7? I recall reading a while back that there was a cable converter to get the pins right?

Dpxheli
06-18-2012, 01:37 PM
On the box it says compatible with cmd 6, cmv 1, m309, and cms 1. An adapter may exist but I haven't researched it. It's ready to ship if you'd like it.

Thanks

Darrel

mseller
06-22-2012, 03:14 PM
check your pm ready to make moves

Dpxheli
06-26-2012, 02:18 PM
Email me at dpxheli@shaw.ca and we can get this unit on it's way to you.

Thanks,

Darrel