PDA

View Full Version : How do you post a for sale ad on this site?


Boilr
03-22-2012, 06:39 PM
I would like to list my boat under the "Market" tab but have not been able to figure out how to do it. Can anyone help? Thanks

erkoehler
03-22-2012, 06:40 PM
1. Click on "MARKET" at the top of this page.
2. Right side of screen under where it says LOG OUT there is a button that says POST AD.
3. CLICK that!

Boilr
03-22-2012, 06:46 PM
There is a home button, a search button and a register button, but no Post ad button.

erkoehler
03-22-2012, 06:57 PM
http://mastercraft.com/market/

pmkkdx
03-22-2012, 06:57 PM
at the top of this page ....

j.mccreight@hotmail.com
03-22-2012, 07:22 PM
I think you have to have more post numbers before your allowed to post an ad, 10 posts iirc, but I could be wrong...

Boilr
03-22-2012, 07:39 PM
That sounds like a reasonable explaination. I am new to the site...and there is definately no "post ad button". Thank you for your help.

-V-
03-22-2012, 07:40 PM
I have a couple more than 10 posts and I do not have that icon either..........

-V-
03-22-2012, 07:43 PM
i know.......pics or it didn't happen........ :D


It looks like two screens because I have two screens on my comp.......that is the screen shot.....

Boilr
03-22-2012, 07:44 PM
Wow...any one know how many posts before that Icon shows up. I'd like to get my ad posted but don't want to waste your time with "filler" posts.

snork
03-22-2012, 08:08 PM
Admin, Admin, hello anyone there? Check, check, one, two, three
Try that it might help

-V-
03-22-2012, 08:12 PM
maybe if I ...........................

-V-
03-22-2012, 08:12 PM
hit 600..................

-V-
03-22-2012, 08:13 PM
nope....................




haha........filler post........#601

shepherd
03-22-2012, 11:48 PM
I'd like to get my ad posted but don't want to waste your time with "filler" posts.

Just go to the "1" thread in off topic. :cool:

Or go to the Ron Paul thread and post some stuff. Nobody reads that one. ;)

AZX9
03-23-2012, 12:56 AM
I don't even see the top mastercraft banner on my iPad

pmkkdx
03-23-2012, 08:04 AM
nope....................




haha........filler post........#601

:confused: odd ! ! ! ... I am less than 600 and my screen has the "place an ad"

BrooksfamX2
03-23-2012, 09:05 AM
Mine does not have it..........

erkoehler
03-23-2012, 09:11 AM
I don't even see the top mastercraft banner on my iPad

Apple does not support "flash", you won't see it.

wrobins1
03-23-2012, 12:23 PM
Wow...any one know how many posts before that Icon shows up. I'd like to get my ad posted but don't want to waste your time with "filler" posts.

If you are looking to up your post count you could contribute to the swimsuit thread!!! haha

pmkkdx
03-23-2012, 12:37 PM
If you are looking to up your post count you could contribute to the swimsuit thread!!! haha

:headbang: ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^