PDA

View Full Version : speedo question


meggsy1221@aol.com
08-01-2005, 10:46 AM
morning all we have a prostar 205 the speedo om the right side of the panel does not work,the port at the transom seems to be free and clear of any debris that i can see. any suggestions would be greatly appreciated, thanks

peason
08-01-2005, 11:05 AM
Do a search on the site - there has been plenty of posts concerning this. You may need to disconect the tube where it attaches to the speedo and blow it out. I assume you have pickups that measure the pressure and not a paddle wheel like the newer boats?
Again - use the search option.

JEREMY79
08-01-2005, 11:10 AM
Yeah just double check that the line is not stopped up.

meggsy1221@aol.com
08-01-2005, 11:25 AM
thank you for the tip i'm new to the site so i will do some exploring thanks again

Workin' 4 Toys
08-01-2005, 02:42 PM
94-prostar 205 5.7 indmar
If this is the boat in question, I would jump on the hose or pick up having debris in it. Clear it out and test again. Make sure it is attached at both ends when done.

Crash
08-01-2005, 02:54 PM
As said before...search this site, check the pickup, clear hoses, cut a new end and reattach hoses, and check brass tubes for leaks.

Thread Jack.

My speedo pick up broke this weekend, anyone have any luck finding a Airguide Black Round Base from a dealer? Haven't had any luck...even searched Ebay. I know Airguides been out of business for a couple years now. But anyone know of a place or have one to sell?

ski_king
08-01-2005, 03:10 PM
I am about ready to order 2 of these. (http://skidim.com/prodinfo.asp?number=769B)

Also, if I could buy a decent paddlewheel speedometer for $150 or less, I would. Does anybody know of one?