PDA

View Full Version : X14 or X14v Power Tower


zak85
07-13-2011, 03:34 AM
Hi, Does anyone on here have a X14 or X14v with a power tower? im interested to see some photo's of one as im looking at ordering one.

Thanks

Plave
07-13-2011, 07:38 AM
I don't think they fit, it's not an order option from what I remember.

EDIT - fit easily, you could make it fit of course.

jason95gt
07-13-2011, 12:03 PM
It is an option and for 2012 you can put the ZFT2 tower on too as the base tower.