PDA

View Full Version : Factory aftermarket depth gauge in a x2?


06x2
05-19-2011, 03:52 PM
Has anyone istalled a Factory aftermarket depth gauge in a x2? I looked around other forums no specific threads. Is it plug and play the wiring is behind the helm can I plug one in and it will show up in the display? Its a 06 thanks

sand2snow22
05-19-2011, 04:10 PM
Get in touch with crabdaddy on here. I think he just did this to his 06 X2

parksbt
06-20-2011, 01:07 PM
Did you get a response to this? I need the same thing on my '04 X30. Can I just plug in the transducer or whatever it is called?