PDA

View Full Version : Upload Failed


UrbantuxTN
04-04-2011, 08:01 PM
Am I doing something wrong? Every time I try to upload an image it fails. The pictures are jpg files that are 600X448 and less than 90k.

CantRepeat
04-04-2011, 08:39 PM
Am I doing something wrong? Every time I try to upload an image it fails. The pictures are jpg files that are 600X448 and less than 90k.


I'm not sure what you mean by upload, but I think you have to "attach" them using the paper clip.

UrbantuxTN
04-04-2011, 08:51 PM
That was what I was doing, but every time it says upload failed

CantRepeat
04-04-2011, 09:19 PM
Ah, well if you are uploading in jpg format the numbers are this:

146.5 KB 650 1000

Not sure why that would fail unless its and issue with the currently on going upgrade.

CantRepeat
04-04-2011, 09:20 PM
You might just want to upload them to say image shack and link them.