PDA

View Full Version : Market


gchapman-tt
10-29-2010, 03:47 PM
I do not seem to have the ability to place an ad on Market section. How does one go about this?

Sodar
10-29-2010, 04:37 PM
. .62637

gchapman-tt
10-29-2010, 05:00 PM
Thanks for the reply, I only have HOME, SEARCH & PROFILE available. Why would my screen options be different and how would I go about getting this corrected? Thanks

Sodar
10-29-2010, 05:11 PM
Thanks for the reply, I only have HOME, SEARCH & PROFILE available. Why would my screen options be different and how would I go about getting this corrected? Thanks

Email Phil Walker at:

phil.walker@mastercraft.com

gchapman-tt
11-01-2010, 09:29 AM
Email Phil Walker at:

phil.walker@mastercraft.com

Phil got this corrected, Thanks