PDA

View Full Version : Tach in motorbox?


87MCProstar
04-15-2010, 12:57 PM
Any MCs have this option, or anyone ever put one in? My uncle's CC with a Holman Moody had one.

TRBenj
04-16-2010, 10:12 AM
Ive never seen such a thing on any inboard, including H-M CC's. It had to be added by a previous owner. A shop tach can be a helpful troubleshooting tool, though.

87MCProstar
04-16-2010, 10:35 AM
It looked factory, was on the observers side of box, same gauge/trim as dash. And my uncle was only owner. He was/is very mechanical, so maybe he put it in.

Any suggestion on good shop tach?

CruisinGA
04-16-2010, 10:51 AM
http://bonzisports.com/catalogue/images/tiny.tach.jpg