PDA

View Full Version : Cant Move Motor Mounts


samtechwaterski
04-23-2009, 05:10 PM
I am trying to clean up the motor mounts before I put the motor back in this prostar. I cannot for the life of me get them to break loose. They will not turn at all (turn like you were going to make a alignment adjustment) Any ideas?

Sam

03 35th Anniversary
04-23-2009, 06:19 PM
I don't have any yet, but I'm fixing to do the samething my self...

samtechwaterski
04-23-2009, 06:27 PM
Good luck its a pain. I am going to a friends who has a machine shop. Ill let you know what we find out.

sam