PDA

View Full Version : Gauges....HELP!!!!


FHMan1905
03-08-2009, 11:19 PM
Took my upper dash out of my S&S today and removed the factory gauges, with plenty of pictures to make sure i can get everything back together. I am wanting to replace with new gauges, but I have never messed with gauges.

1. With a new fuel gauge do you have to change out the sending unit, or are there any gauges that work without changing the sending unit.

2. Any recommendations on place to purchase gauges?

Thanks
Lance

thatsmrmastercraft
03-09-2009, 12:26 AM
Not knowing any better, www.overtons.com seems to have a pretty good assortment and the prices are reasonable. Not sure of the quality or compatability. I'm someone with better gauge info will be here with the answers soon.

drylandfish
03-09-2009, 01:11 AM
Try http://www.rexmar.com or http://www.danamarineproducts.com. They both sell an assortment of gauges and bezels.

Gamble
03-09-2009, 01:20 AM
I wouldn't think you'd need to change the sending unit.........so long as it works properly.