PDA

View Full Version : Need an answer quick


kevfischer
04-11-2008, 06:41 PM
I have an 06 Xstar. Is the stereo head unit the CMD4? Will the CMRC2-SB transom remote work? There is one ending on ebay that is supper cheap.

JBaker
04-11-2008, 07:12 PM
I have an 06 Xstar. Is the stereo head unit the CMD4? Will the CMRC2-SB transom remote work? There is one ending on ebay that is supper cheap.

CMRC2-SB will definitely work. Even if you didn't have the CMD4 and had either the CMD4A or XMD3 it would work. You're in the clear, you just need a Y cable assuming you have a remote at the helm.

tex
04-11-2008, 07:29 PM
Quick answer...get to the lake now!

TX.X-30 fan
04-11-2008, 07:34 PM
Quick answer...get to the lake now!




Wouldn't that be a quick suggestion? :confused:

D3skier
04-11-2008, 07:37 PM
be careful... I think I found the same auction you were mentioning and I did notice in the listing it says

THIS REMOTE DOES NOT HAVE A DISPLAY I DO HAVE 2 OF THEM ON E*AY WITH DISPLAYS