PDA

View Full Version : PerfectPass Display?


adamontheroad
04-25-2007, 04:59 PM
I took a chance and bought PerfectPass Pro from a guy on e-bay. When it arrived all the parts were just thrown in the box. Needless to say the display will not work. When I power up the boat the display lights up, beeps, and the servo winds up, however the display is blank. If i push the buttons I hear the beep but cant see what it is doing. Any thoughts? Does anyone out there have a spare display there willing to part with?

Ric
04-25-2007, 05:41 PM
call perfect pass

a guy on here recently had kinda the same problem you have and PP was able to help

Good luck and welcome to the greatest webboard on Earth!

lav
04-25-2007, 09:57 PM
Does anyone out there have a spare display there willing to part with?
i have a single line display that is white and also wakeboard pro 6.1 software that i would like to sell

WTRSK1R
04-25-2007, 10:04 PM
If perfect pass can not or will not help, there is one for sale on the Marketplace:
http://www.tmcowners.com/market/showproduct.php?product=1219&cat=13

Good Luck,

Steve

ctkiteboarding
04-25-2007, 10:55 PM
its got to be low voltage,,,, i had the same issue so i powered the PP to a acc. switch ,,,, ck the voltage // call perfect pass if thats not your problem,,,
i need 12.3 volts to keep the display running before the acc. switch i had 11.8 11.9 just a tad low for the display to work properly,

TNH2oSkier
04-25-2007, 11:26 PM
It could also be the contrast of the display. Look on the website or call PP.