PDA

View Full Version : Can you guys test this for me


WAT8415
03-08-2007, 10:34 PM
I am working on setting up a demo site, and I just got the web interface up and running. I thought I would see if you guys could test it out for me. http://cas1.mpdvr.com/ you will have to load the active x plug in and the password for guest is "0" (zero). Let me know if you guys are successful. Just working on the boat for another hour or so.

andrewtimko
03-08-2007, 10:49 PM
site appears to be down :-(

Doug G
03-08-2007, 10:50 PM
Not getting it. I don't get a good DNS resolution for it. Checked 2 dns servers, not found on either one.

dmayer84
03-08-2007, 10:51 PM
how long ago did you register the site? Usually takes about 24 hrs for dns resolution to start working

WAT8415
03-08-2007, 11:01 PM
might take a bit, it tested ok inside my lan. Try this http://67.110.206.38/ fter you get the interface up, change the port from 0 to 6900. I will have to check it out at home. The site has only been up for about an hour.

dmayer84
03-08-2007, 11:04 PM
change the port on the browser or the page that comes up?

Doug G
03-08-2007, 11:05 PM
It is prompting me for an active-x control but not installing the control.

dmayer84
03-08-2007, 11:06 PM
me no likey IE, but im givin it a whirl

dmayer84
03-08-2007, 11:09 PM
Its workin, not able to move any of the cams or anything but I have 8 showing up. The activex and software for redirection to the cams?

WAT8415
03-08-2007, 11:09 PM
on the page that comes up. You will get an interface after you install the active x.

WAT8415
03-08-2007, 11:12 PM
you will see the ip address in one box and the port in the next box to the right just change the 0 to 6900. and the guest pass is 0

WAT8415
03-08-2007, 11:13 PM
if you want to move the cameras change the guest to admin and the pass is 0 as well you can move cameras 1 and 3

WAT8415
03-08-2007, 11:13 PM
thanks dmayer84 for testing it

bcampbe7
03-08-2007, 11:18 PM
Is that you in the boat?

You are going to have to tell me how you set this up. I was just thinking about trying something like this today.

dmayer84
03-08-2007, 11:19 PM
no problem.. Wish I had time to work on things like this.

WAT8415
03-08-2007, 11:25 PM
I own a company that manufactures and imports CCTV equipment. You can check out our website www.cascadiadvrt.com and if anyone ever needs anything or have questions regarding video surveillance let me know

dmayer84
03-08-2007, 11:38 PM
Like the functionality and all easy to use and navigate, might just need a pause for zooming, only noticed that on camera 1 though. Nice site

whitedog
03-09-2007, 12:43 AM
Nice good functionality. may be in contact with you soon.

milkmania
03-09-2007, 12:54 AM
I own a company that manufactures and imports CCTV equipment. You can check out our website www.cascadiadvrt.com (http://www.cascadiadvrt.com) and if anyone ever needs anything or has questions regarding video surveillance let me know

sounds like you could get a cam going for MagMania & CSM (Carolina Spring Madness)??????

:confused::confused::confused: CarolinaSpringMadness link: http://www.tmcowners.com/teamtalk/showthread.php?t=13878

WAT8415
03-09-2007, 02:55 PM
sounds like you could get a cam going for MagMania & CSM (Carolina Spring Madness)??????

:confused::confused::confused: CarolinaSpringMadness link: http://www.tmcowners.com/teamtalk/showthread.php?t=13878


I reviewed all of the pictures from your last event, and I didnít see a good spot to install the equipment. What you need to have is 120 VAC, an internet connection and a dry place to install the server, the beer cooler doesnít qualify, let me know and I will see what I can do.

Doug G
03-09-2007, 08:19 PM
What if we put a trash bag liner in the beer cooler? Would that help keep the CPU cool also ? I hear video flows faster across the network when it is chilled ...

M-Funf
03-09-2007, 08:32 PM
It's askin' me for a password on the "guest" login account.