PDA

View Full Version : I need help posting pictures now


jlf
07-24-2006, 11:19 AM
okay since the site upgrade I can't get any smilies in my posts and I can't get any attachments into my posts. What am I doing wrong now? I've read people mention there is a spell check, I can see it, but I can't make that work either.

Now I am really stupid when it comes to computers so speak English and slowly and hopefully I'll get it.

milkmania
07-24-2006, 04:24 PM
I'm having some difficulty with the buttons using Firefox, so I'm just using the html tags http://www.tmcowners*com/teamtalk/images/smilies/cool.gif <---replace the asterisk with a period and you'll see what I mean http://www.mastercraft.com/teamtalk/images/smilies/cool.gif


the formatting is messing up too, like when I drop down a couple of spaces in my paragraph, when it posts, it's all run together.

bold, italic, underline, colors, size, etc won't work for me either http://www.mastercraft.com/teamtalk/images/smilies/frown.gif

bcampbe7
07-24-2006, 04:38 PM
I'm having some difficulty with the buttons using Firefox, so I'm just using the html tags http://www.tmcowners*com/teamtalk/images/smilies/cool.gif <---replace the asterisk with a period and you'll see what I mean http://www.mastercraft.com/teamtalk/images/smilies/cool.gif


the formatting is messing up too, like when I drop down a couple of spaces in my paragraph, when it posts, it's all run together.

bold, italic, underline, colors, size, etc won't work for me either http://www.mastercraft.com/teamtalk/images/smilies/frown.gif

Test...

bold, italic, underline, size,

Doesn't look like colors are available.

I also have not found the spell check feature. :confused:

erkoehler
07-24-2006, 05:18 PM
Spell check is right above the the text box on the right hand upper corner.


colors are working fine for me ???

I love colors

bcampbe7
07-24-2006, 05:26 PM
Still not seeing spell check.:o
Can you take a screen shot and post what I am looking for?
Here is what I see...

erkoehler
07-24-2006, 05:27 PM
How do I take a screen shot?

bcampbe7
07-24-2006, 05:31 PM
How do I take a screen shot?

ALT Print Screen will copy the active window. Then open Paint and paste it. Save it as a jpeg and crop it and resize so it is postable.

erkoehler
07-24-2006, 05:31 PM
Not sure how you guys take a screen shot, but here is a picture of my screen I took with a camera phone....it isn't the best quality.

erkoehler
07-24-2006, 05:34 PM
How's this :confused:

bcampbe7
07-24-2006, 05:35 PM
I'll be dang! I don't have that icon...:confused:
What editor setting are you using? Go to User CP under edit options under Misc options.

erkoehler
07-24-2006, 05:48 PM
Sorry for the delay...had to help a customer :)


I have the standard editor.

BrianM
07-24-2006, 05:50 PM
I'll be dang! I don't have that icon...:confused:
What editor setting are you using? Go to User CP under edit options under Misc options.
I am not getting the spell check icon either and I am using the standard editor. Maybe it is a Firefox thing. Switching to IE to check.

erkoehler
07-24-2006, 05:51 PM
I am using internet explorer.

BrianM
07-24-2006, 05:52 PM
Hmm! Posting this with Explorer and I have the spell check icon. Aparently it is a Firefox issue. Admin?

jlf
07-25-2006, 09:10 AM
I am not sure about this firefox thing, I just use AOL. I have the spell check button but I can't use it, none of the smilies work either and I can't post pictures.

Tennesseeski
07-25-2006, 09:26 AM
I have the icon but to use it, it prompted me to download a program before it would work.

jlf
07-25-2006, 09:39 AM
I am trying microsoft internet explorer to see if my stuff works. When I tried to use spell check it works sort of it also me I had to download something. That was more action than I got when I was usuing AOL.

jlf
07-25-2006, 09:44 AM
;) smilies are working in microsoft internet explorer

jlf
07-25-2006, 09:46 AM
I tried posting a picture and all I got was that black screen.

jlf
07-25-2006, 09:49 AM
trying again

Alteczen
07-25-2006, 10:29 AM
The spell check is for IE only. The plugin it prompts you to download doesn't work with Firefox or any other browser that I'm aware of... It's even called IESpell right...? (I'm using Firefox so I can't see it right now :) )


Edit:

Firefox users can use something like this: https://addons.mozilla.org/firefox/1022/

jlf
07-25-2006, 10:40 AM
yes it said IESpell. is there anything I can do to make the smilies and the ability to post pictures in AOL work?

Alteczen
07-25-2006, 11:57 AM
If you're using the AOL browser I would suggest switching to IE or Firefox. That browser has issues from time to time. I'm not really sure what else to tell you... Sorry :(

jlf
07-26-2006, 08:42 AM
Thank you anyway. If I need to post a pic, I'll just have to switch.

Tap
07-26-2006, 09:33 AM
testing pic's myselfC:\Documents and Settings\tgresham\My Documents\My Pictures\18.jpg